středa 31. srpna 2016

Komposter 900l

Pokud bude kompostér odeslán přepravcem PPL SPRINT, bude naúčtován . Kvalitní a pevný plastový kompostér vyroben z recyklovatelného silného materiálu, odolný vůči povětrnostním . S potěšením oznamujeme, že kompostér Thermoking 9se stal již podruhé vítězem ankety o nejlepší kompostér roku na kongresu a . Odolný proti vlivům počasí. IKBI9je větší, 900litrovou verzí kompostéru Biocompo, k dispozici je i 500litrová verze.

Je odolný vůči mechanickým . Ideální pro tvorbu vlastního kompostu. V zahradě zabere minimální prostor. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jeho perfektný tvar umožňuje spracovanie odpadu na vysoko kvalitný. Adresa umístění kompostéru : ….

Půjčitel prohlašuje, že je výlučným vlastníkem kompostéru ve specifikaci uvedené v. Umožňuje optimální přístup mikroorganismů ke kompostu. Inzerát KOMPOSTÉR otevřený černý 9l. Jihlava, cena 700Kč, od M. BIOCOMPO ČER Doprava zdarma.


Velice robustní a kvalitně vyrobený kompostér od českého výrobce, skvěle zapadne do vaší zahrady. Natřen směsí přírodních olejů a . Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Kompostér Prosperplast Biocompo 9l zelený. Plastový zahradní kompostér o objemu 900l v černé barvě.


Garantujeme předání zásilky do hod od objednání přepravci. Vhodný pre stredné záhrady. Praktický kompostér do záhrady s objemom 6l. Vďaka svojím rozmerom v záhrade nezavadzia.


Jsou vyrobeny z polyethylenu.

Konstrukce kompostéru umožňuje letní i zimní provoz. Typ: kompostér THERMO-KING. Nádoba kompostéru nemá dno z důvodu volného styku s půdou a přístupu mikroorganismů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky