čtvrtek 4. srpna 2016

Nové mlýny koupání

Vhodné ke koupání , vodním sportům i rybolovu. Možnost ubytování v kempech a využití pravidelných okružních plaveb na lodi. Region: Jižní Morava, Oblast: Lednicko-valtický areál a . Lidé by si měli dávat pozor na . Koupání v přírodě, Obec Karolinka, Řeka Bečva.


U Pasohlávek na Laguně poblíž kempu Merkur je v provozu největší vodní vlek České republiky.

Slouží vodním lyžařům a wakeboardistům. Okolí je vhodné pro pěší výlety a cykloturistiku. Po hrázi vede silnice spojující . K rekreačním účelům slouží . Horní Mušovská, stření Věstonická, dolní Novomlýnská. Datum, Hodnocení, Teplota, Průhlednost. Voda vhodná ke koupání , 23.


Zdroj: Státní zdravotní ústav, Krajské hygienické stanice. Je tvořeno soustavou tří přehradních nádrží - horní Mušovská, .

Linharta, který je jediným pozůstatkem zatopené vsi Mušov. Dolní nádrž slouží pro rekreaci, závlahy a výrobu elektřiny. Vítejte na stránkách Campu Pálava.


Náš rodinný kemp leží 8metrů od novomlýnské nádrže u hráze řeky Dyje. Nové Mlýny slouží ke koupání , k rybolovu . Plánuju se v sobotu odpoledne mrknout na Mušov a při té příležitosti bych smočil svoje špeky v místní vodě. Kemp je vybaven tak, aby . Nemáte někdo tip na to, kde by to . SLZ): Drnholec km vyhledat dopravní . Jsou jich tu desítky a některé vypadají . Ideální místo k letní dovolené? Můžete odpočívat anebo trávit letní dny sportováním. Tento bazén je určen pro zimní koupání venku.


Identifikátor profilu vod ke koupání (IDPFVK). Název profilu vod ke koupání (NZPFVK).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky