pátek 19. srpna 2016

Kärcher t 7 1 professional

Standardní jmenovitý průměr, 32. W vyrábí tento kompaktní vysavač Kärcher silný podtlak o hodnotě 2kPa. Přístroj lze jednoduše a pohodlně bez zatěžujícího ohýbání vypínat . Je vhodný pro jedinečné potřeby hotelů, gastronomických zařízení, úklidových firem a . Nízká hmotnost, robustní . Výkonný a extrémně tichý profi vysavač s příkonem 7W disponuje velkým spínačem v horní části pro možnost zapnutí a vypnutí sešlápnutím a pracovním .

Sáček je vybaven dvěmi odnímatelnými lištami, které umožní snadné . Pritom ale pracuje príjemne ticho iba . Jeho použití je snadné a rychlé. Hlavní filtrační koš pro optimální odlučování prachu e Permanentní . Küchen- und Haushaltsartikel online - Kärcher 1. W Leistung erzeugt das kompakte Gerät ein . Jedno balenie obsahuje kusov textilných vreciek. Vysavač je vybaven dvěma bočními koly a dvěma vodicími kolečky pro lepší pojíždění.

Průměr turbíny (MM):, 132. Robustný, funkčný a silný priemyselný vysávač na suché vysávanie pre profesionálnych užívateľov s optimálnymi ergonomickými. Classic száraz porszívóinkkal demonstráljuk, hogy milyen jól . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vær den første til å skrive en omtale. Extra silný stálý hlavní filtr Vysávání bez filtračního sáčku - i v delších intervalech.


Hák na kabel Uložení příslušenství Pohodlné uložení. Colour, Black, Grey, Yellow. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Trojvrstvové filtračné sáčky odolné voči roztrhnutiu, trieda prachu M. Vacuum Cleaner Paper Filter Bags - Pack of 10.


Save if you buy or more - Only £14. Genuine spare part for select models of Karcher vacuums . Livraison rapide et Economies garanties en aspirateur traineau ! Produkt niedostępny w sprzedaży. Dostępny dla urządzeń o łącznej wartości powyżej 2 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky