pátek 26. srpna 2016

Sauna mikulov

Nabízíme příjemné nekuřácké posezení v restauraci s letní terasou a kavárnou. Pobyt v suché sauně je poměrně zatěžující na organismus, do suché sauny by proto . Můžete u nás využít spinning, vířivou vanu whirlpool, saunu. Venkovní bazén s termální minerální vodou, saunu , bowling najdete v. V rámci wellness centra je možné navštívit solnou jeskyni, saunu , whirlpool nebo si zajít . Přijďte si k nám odpočinout, odreagovat se a načerpat novou energii.

Sauny v ČR a vše o saunování. Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů. Saunu je nutné rezervovat minimálně hodinu předem ! Rodinná atmosféra a perfektní servis k vašim službám. Hotel je situován v klidné části historického centra města.


Ubytování a vinná kavárna v historickém centru mikulova. Vás bohatý saunový svět, který kromě finské sauny nabízí také tepidarium, infrakabinu, . OREA WELLNESS HOTEL IRIS V .

Wellness chata k pronájmu - Boleboř: vlastní bazén, vířivka a sauna. Sauna , vířivka, šikovné ruce masérů a hlavně žádná práce, žádné povinnosti. V příjemném prostředí můžete využít spinning, vířivou vanu whirlpool, solnou jeskyni, saunu , masáže, bazén. Ve fitnessu nabízíme pilates, power jógu, cvičení.


V blízkosti je také restaurace, vinné sklepy, sauna , přírodní koupaliště a jeskyně Turold. Finská sauna , vířivka až pro osob nebo vířivá vana z dřevěného sudu pro páry i masáže a zábaly - dokonalá regenerace a relaxace pro tělo a duši. Parní sauna je stejně ozdravující jako příjemná. Je doporučována při léčbě a prevenci dýchacích cest, astmatu, revmatismu, nachlazení, přetížení svalů a poruch . Mikulov a okolí - Cyklotrasa Pálavský okruh.


TV (28) klimatizace (9) bezbariérový objekt. Horská chata - sauna , kachlový sporák a ležení za pecí - Krušné hory“. Dále se zde nachází restaurace, penzion a sauna. V centru je solná jeskyně, sauna , w. Vyžití sportovní sguash, sauna , bowling, rybaření. Solná jeskyně, sauna , whirlpool, spinning (4m) - Bowling . Město, které voní vínem i historií.


Rádi se prohříváte v sauně a chtěli byste sauny dopřát i Vašim dětem?

Pension U Krbu - Nabízí sauna a sluneční terasa stejně jako turistika, badminton a cyklistika. Hosté mohou využít transfer na letiště, kyvadlová doprava a úklid. K dispozici bazény s vodními atrakcemi, sauna , bufety…, květen-srpen sezona . Naše wellness nabízí atraktivní solnou jeskyni, cedrovou saunu , whirlpool a spinning.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky