pondělí 29. srpna 2016

Koupaliště dubňany

Městské koupaliště Dubňany. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. K dispozici je velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro. Pohled na tobogány a hlavní plavecký bazén ve městě Dubňany.


Velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. Nabízí možnost příjemného prožití volného času i osvěžení v horkých letních .

Na koupališti v Dubňanech byl nainstalován náš pokladní a odbavovací systém. Systém se skládá ze turniketů Arlberg a branky pro kočárky. Vstupné Cena dospělý od Kč Služby. Martin Makovický is at koupaliště Dubňany.


Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Dubňany , Hodonín, Jihomoravký Kraj, Czech Republic.


Oficiální stránky Mateřské školy II (ke koupališti ) v Dubňanech.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště. Pro sportovní vyžití je zde stolní . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Letní koupališťě s tobogánem. Bližší informace získáte na tel. Holky nevíte některá prosím, zda je koupaliště už otevřené? Nemůžu se tam dovolat a zítra by jsme chtěli vyrazit. Poštovní směrovací číslo ulice Ke koupališti a interaktivní mapa.


Udělejte si z alba kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Přestože plaval několik minut na hladině bazénu plného lidí obličejem . Koupaliště je součástí rekreačního areálu. Nově jsou instalovány v areálu . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v .

Nádherné okolí našeho kempu vybízí k cyklo i pěším výletům. V okolí se nachazí sklepy Šidleny, sklepy Pod Dubňansků horů, . Za kulturou, památkami nebo na koupaliště. Děti do let vstup zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky