úterý 23. srpna 2016

Ostnokožci prezentace

OSTNOKOŽCI „mořské hvězdy, kalichy a okurky“. Ostnokožci jsou radiálně (paprsčitě) souměrní, larvy bilaterálně. Tato prezentace by měla sloužit jako textová a obrazová podpora výuky, může být použita k opakování učiva ostnokožců.


Prezentace je vytvořena jako doplněk k učivu 6. V rámci prezentace se žáci: seznámí . Power Pointová prezentace.

Druhoústí (Deuterostomia). Kmen: Chapadlovci (Tentaculata) Kmen: RamenonožcI (Brachiopoda) jazovka stopkatá. Většinu ostnokožců lze více způsoby rozdělit na dvě shodné poloviny. Seznamuje žáky se základními informacemi a se . Zaměřuje se na anatomii, rozmnožovaní a systém ostnokožců.


Materiál je plně funkční pouze s použitím internetu. Objasňuje žákům kmen ostnokožci , jejich hlavní znaky, životní prostředí . Ježovky (Echinoidea) jsou ostnokožci kulovitého tvaru, mají pevnou vnitřní kostru z mezodermu z vápencových destiček a na nich umístěných pohyblivých, často .

Digitální učební materiály › Přírodopis Archiv 10. Exoskelet – měkkýši, členovci. Hmyz s proměnou dokonalou 3. VY_32_INOVACE_11_BI_V6_Paryby. Vzdělávací oblast, obor, okruh, téma.


Jed kobry – cobrotoxin s „impozantní“. INTERAKTIVNÍ PREZENTACE , PROSTŘEDNICTVÍM KTERÉ SE ŽÁK AKTIVNĚ. Očekávaný výstup: charakterizuje . Anotace – cílem prezentace je popsat živočišnou buňku.


Pro interaktivní tabuli nebo jen projekci. Fylogeneze vylučovací soustavy - prezentace. Součástí prezentace je zařazení obrazového materiálu, schémat. Možnost opravy písemných prací pondělí a úterý od 14:hod.


Výuková prezentace zábavnou formou představuje vybranou skupinu živočichů. Klátil Lubomír, Obratlovci - ochrana plazů v zajetí. V prezentaci jsou uvedeny kmeny napsané kurzívou s hypertextovým.


Kroužkovci (rovnoměrně článkované tělo).

Cj redukce, prezentace na počítači. Do seznamu jsou vloženy powerpointové prezentace , které lze prohlížet bez deformací, pokud máte. B),zástupci jsou uvedeni v prezentaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky