čtvrtek 18. srpna 2016

Plavecký bazén kolín

Ve vnitřních prostorách naleznete plavecký bazén (metrový), vnitřní tobogán o délce 75 . Plavecké bazény v Kolíně a okolí. Koupaliště v Kolíně a okolí. Vodní svět v Kolíně se bude tento měsící uvnitř opravovat.


Znamená to, že akvapark bude v provozu, ale bude uzavřena jen jeho část.

Všeobecná ustanovení: Návštěvní řád slouží k ochraně zdraví, bezpečnosti a dobré pohody návštěvníků,. Ve vnitřní části areálu je pro návštěvníky připraven 25m dlouhý plavecký bazén. Naleznete u nás tyto atrakce: vnitřní plavecký bazén m, prostorný . Vnitřní plavecký bazén m, prostorný venkovní bazén m, vnitřní tobogán m, venkovní tobogán m, trojskluzavka, dětské bazény a . Příspěvek plavců : Kč na dopravu. Součástí aquaparku je plavecký bazén (metrů) s pěti drahami. Kolín město se na tomto rozvoji podílel.


Před vstupem na bazén je nutné důkladné osprchování sebe i dítěte bez plavek.

Kromě plavek pro sebe potřebujete i plavky pro dítě. Toto je seznam plaveckých bazénů v Česku, které jsou vhodné k pořádání soutěží v závodním plavání a jiných soutěží v plaveckých sportech, jako jsou synchronizované plavání, skoky do vody a vodní pólo. Jelikož nám hlavní silnici frézujou . Konečně byl otevřen venkovní bazén plaveckého stadionu v Kolíně. Dále je k dispozici m dlouhý plavecký bazén , relaxační bazén s . Podívejte se, co dnes vaří Restaurace Vodní. Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line.


Je zde vnitřní tobogán, venkovní tobogán, plavecký vnitřní bazén m, venkovní bazén m, trojskluzavka, dětské bazény a . Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Provozní doba aquaparku, atrakcí, jednotlivých plaveckých drah a provozní doba. Další zajímavosti, Restaurace uvnitř Aquaparku s výhledem na bazén , kde je k dispozici mokrý bar. V areálu najdete plavecký bazén s pěti . Sobotní koupání pro děti mladší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bazén okres Kolín. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Atrakce: vnitřní plavecký bazén m, prostorný venkovní bazén m, vnitřní tobogán . Krytý plavecký bazén o délce metrů 1metrů široký o hloubce 1až 160cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky