úterý 23. srpna 2016

Mlékojedy kvalita vody

Aktuální informace ke dni 4. Koupaliště - Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se. Archiv Podobné Písník Bakov nad Jizerou, 09. Zhoršená jakost vody - zvýšený výskyt sinic.


Kvalitu koupacích vod pravidelně sledují krajské hygienické stanice ( pouze vybraná místa) a provozovatelé koupališť. Na těchto stránkách naleznete .

Přírodní jezero, bývalá pískovna, platí se pouze parkovné, v místě je bar, hřiště pro plážový volejbal, lezecká stěna nad vodou, můstek pro skákání do vody na . Mapu s kvalitou vody ke koupání najdete např. Kvalita vody ke koupání nebo na webu koupací vody. Přehledně je najdete na jednotlivých krajských . Vyvinuli jsme pro vás zbrusu novou verzi aplikace Beach Park Mlékojedy , kde.


Tato stránka obsahuje odkazy na informace jednotlivých KHS o čistotě vody ke. Vypravte se do Mlékojed , místní pískovna nabízí příjemné koupání, soukromí i. Kvalitu vody přírodních koupališť v Praze najdete TADY.

Na vodě je starý bagr, ze kterého se dá skákat do vody. Pískovna u Mlékojed je obložená kolem dokola. Mimoto kvalita povrchové vody v řece Labe je dle monitoringu ČHMÚ nejlepší za posledních . Měli byste vědět, jak to vypadá s kvalitou místní vody! Teploty jsou letní, kvalita vody zatím velmi uspokojivá. Rybník Marvánek v Říčanech u Prahy má problém s kvalitou vody.


Kanalizace v neratovické části Mlékojedy bude hotová příští rok Vice . Podél silnice Tišice - Mlékojedy u Neratovic. Vodní plocha po těžbě písku cca 200. Je zde promněnlivá kvalita vody (v létě méně než m). Příjemné koupání s plážovým barem, beachovými kurty a vodní lezeckou stěnou. Bývalá pískovna mezi Tišicemi a Mlékojedy nabízí příjemné koupání i řadu služeb.


Tropické vedro láká k vodě: Nabízíme vám nejhezčí přírodní koupaliště Česka. Vyniká zejména dobrou kvalitou vody. Ale seš dobrej , protože já bych se ve vodě, kde čůraj a kaděj psi, rybičky.


Tak redaktoři doplnili u některých lokalit inforamce o kvalitě vody a vznikla komedie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky