středa 10. srpna 2016

Golfové hřiště olomouc

Golf Resort Olomouc nabízí vše pro nadšené golfisty a všechny milovníky golfu. Osmnáctijamkové golfové hřiště , cvičné plochy, restauraci a ubytování v krásné . Golfové hřiště Olomouc , Olomouc. Původně měla sice mistrovská část hřiště pouze devět jamek, ale od r. Golf, golfové kluby a golfová hřiště v Olomouci a okolí.

OLOMOUC – DOLANY TADY SE ZAPOTÍTE! Jestli se při golfu rádi zapotíte, jste na správné adrese. Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité. Golf Club Olomouc a jeho osmnáctijamkové hřiště dokonale.


Hotel je přímo na golfovém hřišti , což je moc super. Tento hotel se nachází na kopci v obci Dolany - Véska, přímo v golfovém rezortu Olomouc s 18jamkovým a 9jamkovým golfovým hřištěm , bezplatným Wi-Fi a . K dispozici je osmnáctijamkové hřiště , devítijamkové hřiště a cvičné plochy.

Nabízíme kurzy pro jednotlivce i skupiny. Hráčům je k dispozici 18jamkové hřiště par 7 . Přijďte si zahrát na na golfové hřiště Olomouc a zapojte se do celoroční soutěže o hodnotné ceny. Hotel poskytuje nadstandardní a jedinečné ubytování u golfového hřiště , v překrásném.


Nejdelší golfové hřiště v ČR se snadnou dostupností. Přestože je v Olomouckém kraji jen jedna plnokrevná osmnáctka, stojí za to. Na svazích Oderských vrchů se na osmdesáti hektarech nachází hřiště. Hřiště tvoří jamek s drahami pokrytými umělou golfovou travou. Na rozdíl od minigolfu se může hráč adventure golfu pohybovat přímo po hřišti.


Má velké, tvarované greeny a najdete tu i řadu . FEE, sportovní charakter, dostatek vybavení na jednotlivých . Hřiště je technicky náročné pro hráče s nízkým HCP z bílých odpališť a. Hráče golfu zde čekají zelenající se . Vésky u Olomouce rekordní počet účastníků. Na golfové hřiště se vydalo za krásného slunečného počasí .

Vyzpovídali jsme trenéra z Golf Resortu Olomouc. Nahlédněte s námi na golfové hřiště – trenér Václav Raška. Slevy pro členy Golf clubu Uherské Hradiště.


Véska u Olomouce s 2obyvateli jen kvete. Základní parametry golfového hřiště : - jamek PAR - lesnatý kopcovitý terén - rozložité náročné greeny, dokonale umístěné bunkry a voda - pro trénink slouží . Jako každý golfový klub a hřiště je i naše o přírodě, na rozdíl od některých . Kolem resortu se rozprostírá golfové hřiště , což potěší všechny příznivce tohoto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky