pondělí 13. listopadu 2017

Aquapark blansko ceník

Městské lázně,vstupné viz. Celodenní vstupné pro dospělého nyní koupíte se slevou ! Je libo tobogán, skluzavky, masážní trysky nebo třeba . Venkovní část aquaparku obsahuje čtyři 25m dlouhé plavecké dráhy, tři skokanské můstky, divokou řeku s houpacím bazénkem . Kromě klasických plaveckých drah zde naleznete saunu . Ceník aquaparku Trasa k nám Kontakty.

Popis: Krytý bazén o rozměrech x 1m se čtyřmi metrovými plaveckými dráhami a třemi skokanskými můstky a aquapark s divokou řekou, tobogánem, . Otevírací doba bazénu: Po-Pá: 06:00. Vstupné: ceník celodenního vstupného bude upřesněn. Moravského krasu, všudypřítomné cyklostezky nebo koupání v místní přehradě či návštěvu našeho aquaparku. Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku ! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu. Kromě toho najdete v okolí možnost všemožných sportovních aktivit.


Za letním osvěžením se můžete.

Můžete si užívat vodních radovánek za příznivé ceny. CENÍK JÍZDNÉHO IDS JMK od 1. Přehled cen za jednorázové a předplatní jízdenky na jednom listě. PLNÉ ZNĚNÍ TARIFU IDS JMK od 1. Nachází se v zalesněné městské části Češkovice, km od centra města a blanenského aquaparku. Máchovo jezero - AQUAPARK STARÉ SPAVY. Blansko , přírodní koupaliště Palava.


Nejbližší a po právu nejvyhledávanější koupaliště je náš Blanenský aquapark. Z našeho penzionu je vzdálen asi 15min chůze. V blanenském aquaparku se můžete těšit na bazén se čtyřmi metrů dlouhými plaveckými drahami a třemi skokanskými můstky. Mezi hlavní atrakce patří . Pohled do kryté haly AQUADROMU je aktualizován po minutě.


Boskovice, moderní aquapark a mnoho dalších skvělých míst. Brány venkovního bazénu blanenského Aquaparku se otevřely již v sobotu. Pro možnosti pohybu po Moravském krasu je, jak v létě tak v zimě, možno využít . ESKÁ REPUBLIKA - Na skvelo vybavenom kúpalisku sa môžu deti vyšantiť na mostíkoch, tobogáne alebo divokej rieke. DinoPark a ZOO PARK Vyškov představují ideální spojení, jak poznat dávno vyhynulé druhohorní obry a současnou faunu se zaměřením na domácí .

Best Western Premier Hotel International Brno).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky