pátek 24. listopadu 2017

Pila hecht 927

Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta Hecht cm. Vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm. Malá a lehká vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm. Hecht 9: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Přeřezal jsem s ní dvaceticentimetrový smrkový špalek.

Hledáte hecht 9r motorová pila ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. W) výkon (PS) hmotnost (kg) 7kg včetně lišty a řetězu délka lišty (cm) 22. Tak by mě zajímal váš názor na pilu.


Popis: plne funkcni mala ale silna . Pila má vylepšený kryt řetězky (oddělený od krytu výfuku) a vylepšené uchycení . Malá benzínová pila s výkonem HP (kW) a objemem motoru 2cm3. Najmenšia a najľahšia motorová píla s lištou iba 22cm a váhou 7kg.

Vhodná na rezanie palivového dreva,orezávanie vetiev a pod. S malou benzínovou pílou môžete rezať aj mimo dosahu elektrickej siete. HECHT 9motorová řetězová pila. W): výkon (PS): hmotnost (kg): 7kg včetně lišty a řetězu délka lišty (cm): 22 . Motorová píla s motorom a obsahom 2cm3.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Množstvo oleja, ktorý bude uvoľnený pri prevádzke, je možné nastaviť pomocou skrutky na pravej spodnej strane píly. K píle je dodávaná kvalitná lišta Hecht s . Táto malá benzínová píla je vybavená 2- taktným motorom s výkonom HP (kW) s objemom 2cm3. Benzínová reťazová píla Hecht . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.


Nízkoprofilový špičkový pilový řetěz s . Napínání pilového řetězu se provádí pomocí . Hobby motorová pila s dvoutaktním motorem, výkonem kW a délkou lišty cm. Technické parametry: Obsah: 2 4 . Píla má vylepšený kryt rreťaze (oddelený od krytu výfuku) a vylepšené.

Osobní odběr na pobočkách. Jedostavna i kvalitetna motorna pila za radove na nedostupnim i skučenim prostorima ( rad na krovu , orezivanje maslina , orezivanje voćki ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky