úterý 28. listopadu 2017

Bazénové trysky

Bazén a bazénové vybavení najdete zde, například: skimmery, trsky, lepení pod vodu, solární sprchy, žebříky, folie,vysavače. Objednejte si ideální masážní bazénové trysky. Vybírat můžete hydromasážní, podlahové plastové a nerezové trysky od světových výrobců Hugo Lahme, MTS,. Bazénové trysky zajišťují k cirkulaci vody v bazénu.


Vyčištěnou vodu z filtrace vpouštějí vratné trysky zpět do bazénu. Důležité je, kam vratné trysky ústí.

Trysky do bazénu nabízíme v provedení z bílého ABS plastu od nejjednodušších trysek pro nadzemní bazény s připojením na bazénovou hadici po trysky. Bazény od nás, to je kvalita, skvělý servis a rozsáhlá nabídka doplňkových služeb. Vratné bazénové trysky jsou většinou umístěny ve stěně bazénu. V nabídce jsou i regulovatelné bazénové trysky určené do dna bazénu. Vratná bazénová tryska pro foliové bazény.


Tryska je vyrobená z bílého UV stabilního ABS plastu. Směr proudění vody z bazénové trysky lze nastavit středovou . Bazénová tryska vratná je určená zejména pro nadzemní bazény. Nastavitelný směr proudění vody pomocí směrovatelné kuličky.

PŘIPOJENÍ TRYSKY : hadice. Nabídka bazénových trysek pro fóliové bazény, betonové bazény, plastové bazény. Víte jaká bazénová tryska je vhodná pro váš bazén?


Správný počet a umístění bazénových trysek je velmi důležité pro řádné fungování . Skimmery a trysky jsou nezbytnou součástí každého rodinného bazénu. Společně pomáhají udržovat bazénovou vodu čistou a zajišťují správnou cirkulaci vody. Podlahová tryska KRIPSOL uzaviratelná pro beton.


Uzaviratelná podlahová tryska určená pro betonové bazény. Dodávame stenové a podlahové bazénové trysky pre fóliové, aj betónové bazény. Vnější závit 2”, vnitřní Ø 50. Vyrobena z ABS plastu bílé barvy. Doporučuje se instalace s . Určen na úpravu průchodky pro betonový bazén pro montáž v prefabrikovaném bazénu , montuje se k trysce.


Myslím tím, zda je problém mít trysku přímo pod skimerem? Dodáváme bazénové trysky stěnové a podlahové pro foliové i betonové bazény. Příslušenství k bazénům - skimmery, trysky , bazénová světla, bazénové žebříky, bazénová čerpadla, elektroautomatické řídicí systémy, filtrační stanice pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky