úterý 14. listopadu 2017

Sauna letňany

Relaxační centrum je v přízemí objektu. Sousedí s prostorem hlavní bazénové haly a má bezbariérový přístup. Je tvořeno finskou saunou s ochlazovacím . Design wellness, privátní finská sauna , bio sauna , jacuzzi, fyzioterapie, masáže,.


Privátní design wellness SAMUI SPA v Praze Letňanech plní sen milovníků . Přijďte se prohřát do nové moderní sauny , která svítí různě barevnými neony, a využijte naší relaxační místnost k potřebnému odpočinku.

V infrasauně můžete odpočívat v naprostém soukromí. Využíz můžete také fyzioterapeutickou ambulanci. V Samui Spa můžete odložit . Privátní finská sauna , privátní biosauna a privátní vířivky. Thajské masáže, sauna , whirpool a pára s eukalyptovou esencí.


Squash Modrý svět, Praha 9: squash kurty, posilovna, sauna , aerobik a další cvičení, ping-pong, masáže, víceúčelový sál, prodejna squashového vybavení, . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Squash Modrý svět - sauna , Praha, Letňany. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu.

Ukázky prací firmy Sauny Hakode pro města Hradec Králové, Praha, České. Výběr vyrobených saun v Čechách. Výroba sauny na zakázku Praha Letňany.


Provozujeme aquaparku s fitness centrem, saunou, soláriem a sálem pro aerobic. K dispozici je finská sauna , whirpool se slanou vodou a parní kabina i. Hodnocená nabídka: Šup do plavek: vstupy do letňanského aquacentra. C, zadna tepla virivka s 38C. PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany.


Skydive aréna, Ice aréna Letňany , Aquacentrum Letňany Lagoon,. V nabídce centra je balneo - sauna , pára, vířivka, masáže, zumba, aerobik, squash, . Pro každého hráče bude zdarma ( sauna , pára, vířivka), občerstvení zajišťuje po. Prahy je se výrazně urychlilo prodloužením trasy metra C do Letňan. Obchodní centrum Letňany - obchodní centrum s obchody známých a světových značek,.


Místo konání: PVA Letňany. Nově v objektu svatebního centra Adina v Letňanech najdete luxusní spa centrum. Vám k dispozici privátní spa: Finská sauna , Bio sauna a Jacuzzi. Pro chvíle relaxace a odpočinku je k dispozici sauna , whirpool, tenisové kurty,.


SportCentrum Nové Butovice. V blízkosti se nachází nákupní centra Černý Most, Letňany , Ikea, KIKA, jejich .

S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Po dlouhém dni obchodních setkání či navštěvování památek není nic lepšího než strávit pár hodin u bazénu, v sauně , vychutnat si příjemnou masáž nebo se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky