pondělí 20. listopadu 2017

Odpuzovač krys

OdHtichý ultrazvukový odpuzovač myší a kun s adaptérem. Tento typ odpuzovače - plašiče je určen k odpuzování myší, potkanů, krys ,. Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů? Chemií, pastičkami i zvukovými odpuzovači.


Automatická změna kmitočtu i výkonu.

Vnitřní i venkovní použití. Vytváří velmi hlasitý ultrazvuk se sinusovým průběhem, který odpuzuje kuny a další zvířata. Ultrazvukové tóny nejsou pro člověka. Můžete ho zabudovat napevno, či podle potřeby přemisťovat. BioMetrixx Svysílá sotva . Akusticko - ultrazvukový odháněč Format OdHProti kunám na půdu chalupy nebo spižírny na plašení myší a hlodavců.


Weitech - jednička mezi plašiči a odpuzovači.

Chcete se zbavit nežádoucích hlodavců, jako jsou myši,kuny, krysy nebo potkani? Elektronické plašiče myší, odpuzovače škůdců. Přístroj vybaven adaptérem.


Pracuje v rozmězí kmitočtu KHz až KHz a . Prodám - Elektrický odpuzovač hlodavců myší krys at lokalita Praha. Udělejte si z počítače odpuzovač havěti. Aktualizovaná verze nese jméno Anti- Mal 2. The innovative Animal Repellent mobile protection against most animals and insects from ISOTRONIC. Battery-operate mobile and highly effective. Vám spolehlivě pomůže v boji proti hlodavců.


Osvědčený odpuzovač myší, potkanů, krys , kun a lasiček vhodný pro obytné i . Velmi účinný výrobek proti potkanům, krysám, myším. Dále k minimalizaci ško které mohou . Aosion AN-B1ultrazvukový odpuzovač 360° škůdců (myši, krysy , šváby, blechy, mouchy, cvrčky, rybenky, mravence, atd). Někteří uživatelé si stěžují na skutečnost, že škůdci tento odpuzovač jednoduše.


Typičtí škůdci: myši, potkani, krysy , kuny, lasičky, pavouci, komáři, netopýři.

Odpuzovač myší a krys mobilní. Jedná se o odpuzovače kun, lasiček, myší, potkanů, krys , toulavých psů a koček, divoké zvěře, odpuzovač ptáků Deramax-Bird či odpuzovač netopýrů. Hz s účinkem na plašení myší nebo krys. Vario 40m(komáři, blechy, šváby, kuny, myši, krysy ). Výrobce: Waitech Profesional. Protože jsou krysy nebezpečnými přenašeči chorob, neměly by navštěvovat domy či zahrady.


Ultrarvysoké zvukové vlny odpuzují hlodavce. Zasuňte do zásuvky a prostorům do velikosti 180mse hlodavci vyhnou. NEJVÝKONĚJŠÍ VÝROBEK vhodný především do velkých místností, hal, chlévů, stájí, skladů atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky