čtvrtek 9. listopadu 2017

Jak se zbavit kuny v domě

K nejmodernějším způsobům, jak se kuny v domě zbavit , se tak řadí odpuzovače vysílající signály, které jsou pro zvíře velmi nepříjemné. Zbavit se kun vyžaduje notnou dávku pevných nervů. Každý, kdo boj s kunou svedl, ví, že je to běh na dlouhou trať.


Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? Ale - kdo jste měli kunu v domě - zvlášť doslova nad postelí, pochopíte, že člověk . Prosím o radu , jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku).

A nevadilo jim i když jsme se do domu nastěhovali. Mnoho majitelů nemovitostí se proto snaží kuny zbavit. O humánních způsobech vypuzování kun se na internetu vedou košaté diskuze.


Kuna totiž v noci dělá pořádný hluk a její trus páchne tak, že si jej budete pamatovat i poté, co se kuny zbavíte. Jedním ze způsobů, jak se zbavit kuny , který je uváděný v článku je halogenový reflektor s čidlem. Problém je v tomto případě v tom, že čidla nejsou tak citlivá . Když se v domě usadí kuna , znamená to obrovský problém.


Nejenže kálí, dupe a páchne, ale dokáže absolutně zničit střešní izolace. Jak zabránit kunám, aby neplenily kurníky, neničily zateplení domů ?

Přečtěte si tipy na účinné plašiče kun. Co jí vypudí z půdy a odradí od poškozování motoru . Podrobné návody, jak vyhnat kunu , jsme převzali od ekoporadny Veronica: Zábrany V uzavřených nebo uzavíratelných prostorech se můžeme kuny zbavit i. Ahoj, zabydlela se nám ve střeše kuna , máme tam vykousané kousíčky vaty, bojíme. Zkoušejí se jí zbavit několik let, ale neúspěšně. Kuny se můžete zbavit pouze tak, že ji netrýznivým způsobem vypudíte z domu pryč. Nesmí se ani odchytit živá.


Jde o trestný čin, za který . Vyhnání kuny je samo o sobě velmi složité. Je to velmi inteligentní a předvídavé zvíře. I když ji nachystáte všechny možné pochoutky, . Pokiaľ máte starosti s neželaným obyvateľom domu poväčšine sa jedná o kunu skalnú (Martes foina), ktorá žije . Chcete-li se kuny zbavit , nezapomeňte však na to, že byste neměli kuny střílet.


Poradí mi někdo, jak se zbavit kuny v domě. Vyvedla již mladé, hluk nám nevadí, ale začíná již prosakovat strop. Děkuji Vejvodko - je to časté .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky