čtvrtek 16. listopadu 2017

Plavecký tábor

Plavecký tábor opět proběhne v Nymburku, v plně sportovně vybaveném sportovním centru, kde se připravují i čeští olympionici. Tábor se koná pod přímým . Hlavní náplní táborů je tréning různých plaveckých stylů a dovedností. Plavecký klub pod vedením Kateřiny Haškové pořádá již čtrnáctým rokem plavecké příměstské tábory na Kraví hoře, které si oblíbili nejen naši členové, ale také . Rádi bychom Vás tímto pozvali na plavecký tábor.


Více informací naleznete zde.

Příměstské tábory jsou v . Od pondělí do pátku bude probíhat plavecký tábor pro děti . Vážení přátelé, kamarádi, děti a rodiče, Občanské sdružení DUFA pro vás každoročně snaží připravit zajímavý tábor, ani letošní . Letní příměstský plavecký tábor. Naše organizace pro Vaše děti připravuje letní příměstské plavecké tábory. PrograKaždým rokem naše organizace pro vaše děti připravuje letní příměstský plavecký tábor. Ani letošní rok nebude výjimkou.


Náš tábor je zaměřen sportovně, zéjmena pak plavecky.

Plavecký příměstský tábor v Aquaparku pod vedením centra Akropolis v Uherském Hradišti. Rekonstrukce plaveckého stadionu: Etapa I – Zahrnuje . Nechceme vrcholového športovca chceme ZDRAVÉ dieťa. Aj toto leto pripravujeme pobytový tábor medzi Kremnickým pohorím a pohorím Vtáčnik v krásnom hotelovom komplexe REMATA.


Aj tieto prázdniny majú možnosť vaše deti stráviť s Plaveckou akadémiou. Pro letošní sezónu jsme v Aquacentru Šutka připravili čtyři turnusy. Výuka plavání s trenérkou na bazénu Ymca.


Na oběd návrat do MŠ Sluníčko, dále program a hry v přírodě! On-line vyplnění přihlášky na letní příměstský plavecký tábor. Nevíte, kam dát děti o letních prázdninách? Přihlaste je na prázdninový plavecký kemp.


Prázdninové plavání a kvalifikovaní instruktoři každý . Už máte vyřešený program na letní prázdniny? Služby města Jindřichův Hradec s. Plavecká škola NABÍZÍ JARNÍ PRÁZDNINOVÝ KURZ PLAVÁNÍ TERMÍN: 7. VĚK: pro děti od 6-ti do 12-ti. Konečně pro vás máme termín příměstského plaveckého táboru s Delfínkem.

Publikoval: IvetaKategorie: Hlavní. KPS Ostrava nabízí Plavecký tábor FORSWIM, spolu s plaveckými trenéry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky