středa 29. listopadu 2017

Elektronický plašič ptactva

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Deramax Bird ultrazvukový plašič ptáků.


Odpuzovač ptáků - elektronický plašič špačků. Tento elektronický plašič ptáků věrně imituje křik dravých ptáků pomocí integrovaného zvukového obvodu a ta účinně a ekologicky odhání kosy, špačky a jiné . Pak právě pro Vás je určen tento moderní elektronický plašič ptáků.

Solární ultrazvukový plašič ptáků. Vysláním vysokofrekvenčních ultrazvukových vln zažene holuby, kosi, straky, vrabce i jiné ptáky v dlouhodobém výhledu z . Plašiče ptáků je možné použít . Nabízíme kvalitně zpracované makety dravců včetně příslušenství. V sortimentu naleznete hrotový systém, plechové otočné siluety, chemické a elektronické.


Mechanické i elektronické plašiče ptáků ocení zemědělci v období sklizně úrody, odháněče ptactva ochrání letištní plochy, fasády i kulturní památky. Přístroj je nastavován pomocí interního ovládacího panelu s displejem. Elektronicky řízený model s širokými možnostmi nastavení.

Co jsem od té doby načetl, tak žádný plašič není na 1, nejlepší jsou asi ty. Mám hodně velký chov různých ptáků (slepice samozřejmě také) a vnější . Prosím, zda má někdo návo jak udělat z PET lahví plašič na tyči na. Výrobce, X4-LIFE - Německo. Interní zvukový generátor imitující křik dravců účinně odežene ptáky.


Elektrický odpuzovač ptákům znepříjemňuje . Provádíme analýzu hroznů . Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Bird Repel vydává zvláštní zvuky, které odrazují holuby a jiné ptactvo z vašeho . Vestavěný fotosenzor automaticky vypne při setmění zařízení, aby nebyl rušen noční klid. Zabrání v nalétávání ptactva , spolehlivé řešení.


Generátor by se měl používat pro odpuzení hlodavců, hmyzu, lezoucích parazitů, zvěře a ptáků. Dá se koupit elektronický plašič ptáků , není ale levný, asi by se vám jen pro úrodu višní nevyplatil. Nebo potom závěsná maketa dravce, . Obsahuje důležité pokyny obsluze. Dbejte na to, i když tento produkt předáte.


Vašem sadě, vinici nebo na zahrádce?

Firma Format která se specializuje na plašiče hlodavců a škůdců,. Ptáků a jejich trusu se lze účinně zbavit elektronickými plašiči na ptáky. Kalif - holubi a ptáci 7ml.


Kvalitní ultrazvukový plašič ptáků vyráběný v České republice. Prodám loni v dubnu zakoupený, nevyužitý elektronický odpuzovač ptactva na holuby, špačky, racky, vrány, straky atd. Trápí Vás špačci, kosi, vrabci apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky