pátek 10. listopadu 2017

Péče o bazén

Abyste tomu předešli, je potřeba bazénové vodě věnovat trochu péče. Základem čištění každého bazénu je filtrační systém. U menších bazénů , řekněme do . Léto je v plném proudu a zahradní bazény jsou vytížené.


Proto není od věci si připomenout základní kroky v péči o bazénovou vodu.

Když se vám i přes správnou péči nedaří udržet vodu v bazénu čistou, nezbude než všechnu vypustit, bazén vyčistit a naplnit ho novou vodou. Někdo zvolil nadzemní variantu, jiný zapuštěnou laminátovou vanu, další vybetonovaný či krytý bazén. Spolu s odborníky z české firmy Proxim jsme pro vás připravili přehled nejčastějších chyb, kterých se lidé dopouštějí při péči o zahradní bazén. Mít krásný bazén na zahradě je jedna věc a koupat se v něm denně v. Se správně zvolenými pomocníky to není nic těžkého a péči o vodu v . Během horkého léta je každý rodinný bazén v plné permanenci.


Vysavač dokonale odsaje hrubé nečistoty ze dna a stěn bazénu. Pak určitě každé léto řešíte ty stejné problémy – voda v bazénu vám přes noc zezelená nebo zakalí a vy nevíte, co s tím.

V žádném případě nedoporučujeme, abyste Váš bazén naplnili studniční vodou! Studniční voda obvykle obsahuje vysoké množství železa a . Koupání v bazénu během horkého léta miluje každý. Bazén ale vyžaduje správnou péči. Péče o bazén už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Jestli už nějakou tu dobu vlastníte u vašeho rodinného domu zahradní bazén , ať už menších nebo větších rozměrů, krytý nebo nekrytý, pak jste . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Správná péče o bazén se více než vyplatí! Napustíte jej na začátku sezóny, a když se o vodu dobře staráte, na konci sezóny bazén zase . Předpokladem čisté vody v bazénu je dobrá filtrace a přesně dávkovaná chemie. Výkon filtru má odpovídat velikosti bazénu. S největší pravděpodobností prožíváte horké letní dny nejčastěji u bazénu.


Pokud si chcete užívat koupání v čisté a nezávadné vodě, musíte o . Jak používat bazénovou chemii a tím udržet bazén čistý a vodu nezávadnou. Ta by se měla dokonce provádět každý den.

Nevyžaduje však od nás žádnou námahu, stačí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky