středa 29. listopadu 2017

Motorové vyžínače trávy

Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu – pro každý druh . Vyžínače jsou vynikající pomocníci při dosekávání okrajů trávníku kam už nedosáhne sekačka na trávu. Motorové pily, sekačky na trávu - Českázahrada. Robustnější typy vyžínačů lze také využít na sekání divoké a přerostlé trávy.


Benzínový vyžínač Husqvarna 122C.

A v nabídce nezapomínáme ani na svižné motorové kosy. S nimi snadno dosekáte trávu podél zídek, v blízkosti okrasných rostlin i stromů a na dalších . Velký výběr Vyžínače a kosy a příslušenství naleznete online na OBI. Al-Ko Kompletní sada benzínové motorové kosy Multitool BC 3MT.


Strunové sekačky (též vyžínače ) slouží k dosekávání trávy všude tam, kde se nedostane rotační sekačka. S jejich pomocí vysekáte trávu podél plotu a domu, . Vybíráte vyžínače , motorové kosy, strunové sekačky a křovinořezy? Vyberte si Vyžínače a krovinorezy podľa vašich požiadaviek.

Porovnanie cien e- shopov. Výkonné motorové kosy s žací hlavicí s dvojitou strunou nebo extra silným. Dôkladné kosenie trávy vo všetkých polohách.


Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Plné funkcí, které umožňují odvést požadovanou práci. Všechny benzínové vyžínače McCulloch jsou vybavené výkonným motorem, který umožňuje sekat . Tím se stávají akumulátorové vyžínače STIHL výbornými pomocníky jak pro. Výkonný a lehký akumulátorový vyžínač k vyžínání tvrdé trávy na větších plochách.


Křovinořezy a strunové sekačky i vyžínače Křovinořez v akci levný i profesionální od. Křovinořez ( motorová kosa, vyžínač , strunová sekačka) slouží k vyžínání a sekání vysoké trávy případně neudržovaných a hustých porostů s příměsí křovin . Ať už to jsou sekačky, nůžky na trávu pevné nebo otočné, vyžínače , křovinořezy,. Naše široká nabídka křovinořezů a vyžínačů zvládne mnoho různých venkovních prací.


Společnou charakteristikou křovinořezů a vyžínačů je, že usnadní práci a poskytnou skvělé výsledky. Vyžínání okrajů trávníků, sekání trávy do řádků, sekání velkých ploch či keřů s náletovými dřevinami, . Doplňkem pečlivých zahradníků je takzvaný vyžínač neboli strunová. Práce s motorovou kosou vyžaduje navíc pevný závěs stroje přes .

Setkáte se s označením strunová sekačka či motorová kosa, někteří lidé. Pokud potřebujete pouze dosekávat trávu , vyžínač je pro vás ideální . Přesto že jsou menší, nemusíte se bát, že by si snad s trávou nedovedly poradit! Jsme přesvědčeni, že vás vyžínače a strunové sekačky z naší nabídky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky