úterý 14. listopadu 2017

Odpuzovac kun do auta

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) kun a hlodavců do auta ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Kemo M100N odpuzovač kun ultrazvukový. Ochrana proti kunám, ať se vám usadily v domě, ve stáji nebo na půdě. Generuje agresivní ultrazvuk se . Elektronický plašič kun a jiných hlodavců - 12V - .

Deramax Auto ultrazvukový plašič kun a hlodavců do auta. Autem na lyže do Francie a Švýcarska V dnešním závěrečném díle našeho. Dodáváme sprej proti kunám a elektronické ultrazvukové odpuzovače kun. Postřik na kuny do auta i do objektu. Kuna do auta leze jinudy než předtím, a pohybuje se jen tam, kde již není ultrazvukový signál.


Ultrazvukové odpuzovače kun do auta. Instaloval jsem plašičku do motorového prostoru, do. NOVINKA od NĚMECKÉ firmy LAS ! Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice.

Odpuzovač kun - plašič kun a hlodavců. Věděli jste, že: pokud kuna navštívila Vaše auto, je pravděpodobné, že se tam vrátí znovu? Jak na kuny - plašič odpuzovač kun, . Zdravím, nemáte někdo zkušenost s odpuzovačem kun , aby nelezly do motorového prostoru?


Slyšel jsem, že sprey nefunguje, ale byl mi . Germany, funkce na bázi ultra vysokých tónových impulzů, . Eshop Vám k tomuto produktu věnuje běžnou 9V baterii zdarma . Proto doporučujeme instalovat plašič na myši či plašič na kuny do Vašeho. Přístroj je určen k odpuzování kun a drobných hlodavců z prostorů motorových vozidel, zemědělských strojů, . Tento odpuzovač kun a hlodavců je určen k ochraně automobilů,. Tento přístroj vmontujete do prostoru motoru.


Vysoké ultrazvukové tóny nejsou pro lidi slyšitelné. Malý příkon - pouze W za hodinu. Deramax-Auto - odpuzovač -plašič myší a kun do auta.


Kvalitní německý produkt určený pro použití v automobilech, zemědělských strojích, . Bojíte překousaných kabelů? Máte problém s kunou ve vozidle? Přístroj je frekvenčně upraven pro odpuzování .

Díky našemu plašiči nemusíte! Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. Použití: K zahánění kun z prostoru motoru osobních a nákladních vozidel, kde tato zvířata .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky