pondělí 27. listopadu 2017

Druhy armatur

Přejít na Dělení armatur - Plastové nástrčné armatury s těsněním. Dělí sena přístroje: a) Regulační a uzavírací . Název sady vzdělávacích materiálů: SPS II. Popis sady vzdělávacích materiálů:.

Armatury – jsou příslušenství vodního, parního a plynového potrubí a zařízení. Druhy vodovodních armatur – výtokové kohouty a ventily. Trubní armatury jsou instalovány přímo do trubního rozvodu a umožňují: uzavření.


Při volbě armatury je nutné zohlednit následující údaje:. Připojovací rozměr - velikost potrubí často určuje typ armatury. Nepoužívanější rozmezí světlostí pro jednotlivé druhy armatur je uvedeno v následující tabulce:.

Druhy rúr a rúrok: prírubové, hrdlové, závitové, hladké, druhy prírub: prírubové hrdlá zo sivej liatiny, závitové príruby s krkom, priváracie ploché, priváracie s . Výroba průmyslových armatur , přírub, ventilů, odvaděčů, šoupátek, pojistných a redukčních ventilů, kondenzátů, kulových kohoutů, filtrů, zpětných klapek, . Tělesa armatur jsou vyrobena z materiálů podle druhu pracovní látky a. Společnost SARMAT působí v oblasti prodeje a odborného servisu armatur už více jak. Spoje trubek – pro vytváření potrubí libovolné délky. Hlavní části potrubí : – Trubky (do průměru mm) a trouby (nad mm). Téma vzdělávacího materiálu: Uzavírací výtokové armatury. Druh učebního materiálu: Pracovní . Kompletní nabídka armatur pro plynárenské rozvody z jediného zdroje.


JMA armatura může být osazena různými druhy pohonů: elektrickým, . Tento pracovní list je určen k opakování tématu druhy armatur na vnitřním. EUR, přičemž prvních cca 3kusů ventilů . PN6a teplotou použití do 5C . Neplatí pro speciální druhy armatur - pro které jsou specifické požadavky na značení v příslušných normách. Proto se dnes používá v označení armatur názvů, jako jsou: uzavírací klapka.

Technické požadavky této normy doplňují ČSN EN . V každém případě se budeme nadále setkávat s oběma druhy značení armatur a . ArmAtury topAs provádí servis, montáže, výchozí revize a opravy všech používaných druhů armatur (média, tlaky, teploty), včetně redukčních a pojistných. Tato kapitola je tématicky rozdělena do tří základních okruhů. Prvním je návrh kanalizační přípojky, druhým je seznámení se s různými druhy armatur pro vnitřní.


Všeobecné technické požadav-. Různé druhy ovládání – od ručního ovládání po elektropohony, . Anotace: Seznámeni s jednotlivými druhy armatur a jejich použiti. Klíčová slova: Uzavírací,průtokové,výtokové,armatury,šoupě,klapky ,kohouty,ventily. V reaktoru odstaveného druhého bloku Jaderné elektrárny Dukovany energetici 20.


Spoločnosť S ARMAT pôsobí v oblasti predaja a odborného servisu armatúr už viac ako rokov. Armatury jsou běžně vyrobeny z šedé a tvárné litiny, uhlíkové, legované či nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky