čtvrtek 30. listopadu 2017

Hadicové systémy

Skříň hydrantu - vyrobena z ocelového plechu, červená či bílá prášková barva. Tvarově stálá hadice o světlosti 19mm a délce 20m. Připojit, spojit, odpojit a opravit: Pro všechny běžné západkové systémy a běžné průměry hadic má . Hadice - Pg SM-WS-PA, ohebná, šedá. Instalace systému: Při volbě konkrétního typu zařízení se hadicové systémy s hadicí o jmenovité světlosti alespoň mm osazují zejména: a) v požárních .

Profesionální čepele, skalpely a nože, bezpečnostní nože, průmyslové čepelky, nůžky na technické textílie Solingen, DIY nástroje, skalpely, obalářské nože, . Univerzálne hadicové spojky Kärcher sú pevné, odolné a majú dlhú životnosť. Hadicový naviják Dotevřená skřínka. Násuvné hadicové systémy – flexibilné pre každú požiadavku.


Rychlospojky, kterými snadno a rychle připojíte hadici na . Univerzální hadicové spojky přesvědčí svou vynikající stabilitou a maximální pevností v tahu a lomu. Samozřejmě jsou všechny zástrčné systémy KÄRCHER. Požární hadicové a hydrantové systémy.

Zkoušky požárních hadicových a hydrantových systémů provádí oddělení technických prostředků podle těchto . Všetky uvedené technické údaje sú informatívne a obchodno-technické garancie z nich vyplývajú len v tom prípade, ak sú súčasťou. Výrobce a dodavatel strojních nožů, průmyslových řezných nástrojů a spotřebního materiálu. Dodáváme bezpečnostní nože a čepele MARTOR, OLFA, KDS, atd.


Majíse osazovat ve výšce 1 . Flexibilní aplikace v unikátním a kvalitním provedení s nabídkou plastových a ohebných kovových hadic. Systém ochrany kabeláže korugovanými trubkami, systém kabelových průchodů a systém odlehčení v tahu. Ochranné hadicové systémy. Robustní hadicová spony PHW 61mm s kloubovým svorníkem určené pro spoje výfukových systémů. Vyrobeno z bílé zinkované oceli dle směrnice RoHS.


Flexibilné aplikácie v unikátnom a kvalitnom prevedení s ponukou plastových a ohybných kovových hadíc. V některých případech je pak nutné přivést vodu přímo do objektu a instalovat vnitřní odběrná místa, tzv. COSMEC: Trubkové a hadicové systémy. Nejsme sice v Americe, ale trubkové a hadicové systémy jsou v mnohých případech namístě!


CryoSnow – hadicový systém HP-20. Vysoký tlak, dlouhá životnost a univerzální připojení.

Podívejte se na naši nabídku hadicových čerpadel. Pro připojení GARDENA systému na vodovodní kohoutek uvnitř domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky