středa 15. listopadu 2017

Betonové zákrytové desky

Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Jsou vybaveny okapničkou, která odvede . Stanové stříšky vyrábíme v pohledovém betonu -nebarvené.


Vyzdili jste si nový plot nebo renovujete starý a nemůžete sehnat odpovídající plotové stříšky a sloupové hlavice pro jejich nestandardní rozměr? BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica.

Vhodné pro plotové prvky BEST Nat. Skladová dostupnost dle pobočky. Prodáváme betonové stříšky hladké pro zakrytí zídek a plotů. Tvarovky z prostého vibrolisovaného betonu , pro . Studňové skruže a zákrytové desky.


Betonové trouby a odvodňovací žlaby. Beton Brož, Technické prvky a doplňky, Technické prvky, Deska zákrytová. Zákrytové desky k zakrytí šachet, jímek, kopaných a vrtaných studní.


Podhrabová deska , ideální řešení pro Váš plot.

Představuje bezpečné zakrytí studny, kryt je . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyrábíme betonové stříšky a zákryty na zídky na přání - vyberte si z mnoha vzorů a rozměrů. Dáváme si záležet na kvalitním provedení, aby vám vydržely mnoho . Detail položky - základní - Deska zákrytová betonová ŽPSV - kó j. BETONOVÉ VÝROBKY BETON BROŽ OTNICE ZÁKRYTOVÉ DESKY. Udělejte ze své studny esteticky působivý doplněk celé Vaší zahrady!


Dekorativní skruže a zákrytové desky nabízíme i ve stejném provedení jako poutavé . Ceny výrobků jsou pouze orientační. Popis: Prodáme betonové zákrytové desky ZD 1-průběžná . Doplňkem ke tvarovkám jsou zákrytové desky (stříšky) z pohledového betonu (ZD ), nebo vibrolisované zákrytové desky (ZDH, ZDV). Slouží k ukončení oplocení . Kónusy a zákrytové desky jsou stavební dílce, které tvoří horní zakončení přechodové skruže a zmenšují ji na velikost vstupního otvoru.


MOŽNOSTI PROVEDENÍStandardně jsou zákrytové desky PD vyráběny v tloušťce2. Zákrytová deska na studně betonová se skládá ze dvou půlek. Hlavní zásady pro práci s betonovými tvárnicemi, zdění a spárovaní. Z hlediska zabránění přímého přenosu vlhkosti ze zákrytové desky do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky