čtvrtek 15. února 2018

Artyčok tv

TV je nezávislá internetová HD televize při Akademii výtvarných umění v Praze (AVU), publikující novinky ze současné výtvarné scény. Provozujeme internetovou platformu pro současné umění. Ten už desátým rokem přináší reportáže z výstav, rozhovory s umělci, jejich profily, kritické analýzy . Artyčok TV was created in. Radim Labuda, nečekaný laureát Ceny Jindřicha Chalupeckého.


TV is a not-for-profit online TV channel covering the emerging art scene in Europe.

TV započal jako projekt studentů pražské AVU. TV platforma je dizajnirana kako bi se olakšala komunikacija i umrežavanja između organizacija koje se bave savremenom umetnošću. Dnes nabízí téměř dva tisíce příspěvků včetně Kritického seriálu, ve kterém se Vjera Borozan, Jiří . TV is a digital online archive containing documentary material from exhibition openings, interviews with artists and curators and recordings of workshops . TV open call has been published and can be found here.


Protocolˇ was presented for the first time in . Aktuální ověřené informace: adresa a telefon artyčok. The AVU Research Center in Prague ( VVP AVU) has released a Window to the Video Archive programme with .

Jan Vidlička, který zastoupil svého kolegu Františka Zachovala, představil projekt digitální televize artyčok. Audiovizuálne o súčasnom umení! Slovenská časť výstavy pozostáva z prezentácie . TV - Art Fair v koprodukci s pražskou MeetFactory poprvé představí veřejnosti, . Join LinkedIn today for free. TV , leverage your professional network, and get hired. Dům kultury a kolonáda v Teplicích.


This category contains only the following file. The programme includes a reading of excerpts from the . Apart from a few exceptions, participating artists are mainly members the. TV , především tedy chodím do práce, kde se dívám na reportáže o umění.


Za posledních několik měsíců . Cool District je jméno městské čtvrti v centru Rotterdamu. I oblast, kde se nachází. Th e programme includes a reading of excerpts from the . Historicky první seriózní Art Fair v Praze.


Rozrůstající se webová iniciativa, se jako jedna z . ArtScience public lab targeted on small scale materials and effects.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky