středa 21. února 2018

Šťáva z kustovnice čínské

Goji rostou na trnitých keřích v úrodné půdě himalájských podhůří. V těchto oblastech, kde je kustovnice čínská běžnou součástí stravy, a kde je . Goji berry 1 lisovaná šťáva , superpotravina, adaptogen, posiluje imunitu, zlepšuje. Goji (godži) – kustovnice čínská , 1 přírodní šťáva z výběrových ručně sbíraných ovocných plodů kustovnice nejvyšší kvality z oblasti Ningxia. Goji ( kustovnice čínská ) rostou na trnitých keřích.


Plody mají jasně červenou barvu.

EkoMedica Goji 1 šťáva je získávána z plodů kustovnice čínské nejmodernějším způsobem výroby, je stabilizována pouze pasterizací. HIMALYO Goji Original šťáva z kustovnice čínské 1 (Lycium Barbarum) 7ml. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Zcela přírodní zdroj pohody pro vaše tělo - šťáva z kustovnice čínské obsahuje mnoho vitamínu C, a tak podpoří přirozené fungování vaší obranyschopnosti. Lahodná, zdravá a plná antioxidantů.


GOJI ORIGINAL 1 juice BIO je za studena pečlivě lisovaná šťáva výhradně z čerstvých, ručně sbíraných a přiměřeně zralých plodů kustovnice čínské. Se šťávou Goji kustovnice 1 spokojenost, již ji bereme přes půl roku a zvýšila se. Obsahuje až aminokyselin, z toho je .

EkoMedica GOJI 1 šťáva je získávána z plodů kustovnice čínské nejmodernějším způsobem výroby, je stabilizována pouze pasterizací. Začněte svůj den zdravým panákem! Goji je elixír zdraví a dlouhověkosti. Kustovnice čínská - GOJI - BIO Šťáva 5ml.


Dle tradiční čínské medicíny je nejzdravější ovoce na světě. Plodům kustovnice čínské (Lycium chinense) se říká ovoce dlouhověkosti, nebo červené diamanty. Jedná se o 1 šťávu , která je získána z plodů . Příznivé účinky goji na lidský organismus prověřovali.


Udělejte si přehled o cenách,. Popis : Bez obsahu konzervačních látek, sladidel a barviv. Přirozeně sladká a jemná chuť.


Zázračná kustovnice čínská : 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji. Varianta: Podívejte se na další varianty. Goji šťáva , je také hubnoucí zázrak současnosti, stejně jako samotné sušené plody. Goji kustovnice čínská šťáva BIO Elixi 5ml Čistě přírodní šťáva má blahodárný vliv na lidský organismus, obsahuje důležité látky, které detoxikují tělo a . Podle mého názoru velmi chutná šťáva . Goji – šťáva z plodů kustovnice čínské je doplněna extraktem z nutričně vysoce hodnotných plodů camu-camu, jejichž použití se rychle rozšiřuje po celém světě.


Vyrobeno z ručně sbíraných, čerstvých a zralých plodů.

Goji BIO - kustovnice čínská - BIO šťáva - je 1 BIO šťáva vyrobená ze zralých plodů goji - kustovnice čínské bez obsahu přidaných látek - barviv, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky