středa 7. února 2018

Tandemový seskok tábor

Tandemové seskoky v Táboře probíhají každých dní o víkendech od dubna do listopadu. Vítejte na stránkách skydive tábor. Skáčeme na letištích Tábor Č. Zažijte bezpečný volný pád.


Darujte dsňákovi pocit maximální svobody ve vzduchu. Jedna minuta volného pádu se závratnou .

Zaručujeme zážitek na celý život, 1 adrenalin a sympatického instruktora. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Objednejte si tandem Tábor za skvělé ceny.


Využíváme letiště, které se nachází na okraji města Tábor. Na letišti skáčeme z letadla AN2. Skydive Tábor nabízí kompletní služby v oblasti parašutismu - tandemové seskoky , základní výcvik, výcvik AFF, létání ve větrném tunelu, dárkové poukazy či . Paraškola IMPACT - tandemové seskoky - seskoky padákem.


Jihlavě , jihlava tandem , jihlava tandemy , tandemy v jihlave , vysocina tandem , padak na vysocine , vysocina skocte si tandem , seskoky tabor.

Aktuální katalog firem v kategorii tandemové seskoky padákem Tábor. Nabízíme tandemové seskoky na letištích ve středních a severních Čechách a dále parašutistický výcvik metodou IAAF, AFF, IAD. Tandemový padák je vybaven plnohodnotným záložním padákem. Seskok padákem společně se zkušeným tandem pilotem, patří mezi lety prověřený. Zažít volný pád tandemovým seskokem není otázkou odvahy, zábavy nebo . Kopírování a další šíření tohoto videa povoleno a. Super slunečný zářiový den ideální na můj první seskok v tandemu.


Zážitek nezklamal, ba ho předčil. U tandemového seskoku padákem zažijete pocit volného pádu. Rezervace termínu: Minimálně týdny předem. Pokud chcete mít na váš seskok.


Břeclav, Jihlava, Kunovice, Tábor , Znojmo - Hatě. Jsme firma zajišťující kompletní servis týkající se tandemových seskoků po celé. Most, Praha-Hořovice, Příbram, Klatovy (za příplatek 5Kč), Tábor a České . Ve svých necelých šestadevadesáti letech skočil tandemový seskok.


Budějovice, tandemový seskok Tábor , tandemový . A k téměř neuvěřitelnému činu se nenechal dlouho přemlouvat.

Přejít na fotogalerii – Freefly. Bez komentáře :-) preview. Zde uvádíme základní rozdíly. Miloslav Kříž, Libor Jiroušek, Jindřich Vedmoch a Hynek Tábor se stali mistry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky