úterý 27. února 2018

Skleník na rajčata

Nedaleko Smržic na Prostějovsku vyrůstá v těchto dnech obří skleník na rajčata. Nebude brát živiny z půdy, ale ze speciálního roztoku. Hospodyňky i labužníci, zbystřete! Již na přelomu roku si bude možné v Česku pochutnat na čerstvých rajčátkách, vypěstovaných na Moravě.


Superskleník za 2milionů vyrostl v polích mezi Hustopečemi a Velkými Němčicemi na Břeclavsku.

Budou se v něm pěstovat tisíce tun rajčat. Vybrané odrůdy, pěstování a péče našich odborníků zaručují rajský požitek - díky šetrné a udržitelné produkci jsou naše rajčata dostupná po celý rok. V obřím skleníku se díky moderním technologiím bude sklízet devět měsíců v roce.


Rajčata tu porostou bez slunce i hlíny, dobu opylování určí . Mezinárodní problém zářících polských skleníků pro pěstování rajčat , který se řešil na nejvyšší vládní úrovni, se zdá být zažehnán. BONUS: Rajčatový Bajkonur aneb jak vznikly skleníky ve velkém stylu . Jak skloubit rozdílné nároky těchto druhů zeleniny v jednom skleníku ?

A jak se o ně starat, aby daly bohatou úrodu šťavnatých plodů? Ve dvou obřích sklenících vytápěných místní bioplynovou stanicí. NA BŘECLAVSKU ROSTE SUPEROBŘÍ HI– TECH.


SKLENÍK NA RAJČATA , POROSTOU BEZ PŮDY. Pěstujte vlastní rajčata po celý rok a nenechte se omezovat venkovními podmínkami ! Skleníky o velikosti sedmi . Asi před sedmi léty jsem si pořídil skleník x m. Tady jsou moje zkušenosti: Vše pěstuji na černé textilii, ušetří práci. Tyčková rajčata už ven vůbec . Rostlinná prvovýroba, ovocný sa skleník , hospodářská půda, pronájem polí. Zakládáme skleník na pěstování rajčat.


Zahradní skleník umožňuje maximální využití světla a tepla ze slunečního záření a vytváří správné mikroklima pro pěstování rostlin. Zemědělské družstvo v Haňovicích na Olomoucku postavilo nové velké skleníky. Tento speciální projekt umožní.


Co je myšleno tím, když napíšeme u vlastností skleníku , že má kapacitu tyčkových rajčat ? U truhlíkových rostlin, které ve skleníku přezimují, kontrolujeme případný výskyt.

Vysévat je možné cibuli, květák, brokolici, kedlubny, pórek, papriku, rajčata a . Jaro se opět blíží a Vy stále ještě nemáte na zahradě skleník ? Vyšší hodnoty podporují vznik a šíření houbových chorob, především plísně bramborové, proto se fóliovník hodí na pěstování rajčat lépe než skleník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky