pondělí 5. února 2018

Posuvné pergoly

Nepromokavá třívrstvá PVC látka Vás ochrání před sluncem a deštěm. Posuvná pergola EVA je nejprodávanější řešení zastřešení s posuvnou střechou s důrazem na detail a funkčnost. Moderní zastřešení terasy? Příznivá cena - pohyblivé pergoly FUTUROL české výroby pořídíte za mnohem příznivější ceny než posuvné pergoly zahraničních výrobců.


Nová samostatná hliníková pergola je bez kotvení přisazená k rodinnému domu. Má posuvnou střechu, osvětlení je zabudováno do rámu pergoly.

Posuvné pergoly jsou přirozeným doplňkem pro každou zahradu. Kromě příjemného vzhledu mohou poskytnout i ochranu před sluncem, větrem a deštěm. Posuvné střechy z odolných PVC materiálů - řešení pro pergoly , mezi dvě stěny či zimní zahrady. Záruka let, pravidelný servis a konzultace zdarma. Nechcete opouštět příjemné posezení pod pergolou ani za deštivých nebo větrných dnů?


Nemusíte, bezrámové posuvné zasklení je přímo určené pro tyto účely . Posuvné zastřešení má většinou konstrukci z hliníkových profilů, podobně jako mnohé pergoly. Na rozdíl od hliníkové pergoly je vybaveno ještě stěnami ze skla.

Před koupí pergoly se inspirujte v ceníku námi prodávaných kvalitních pergol s celého. Ceník hliníkových pergol s polykarbonátem. Nemáte na své zahradě žádné místo, kde byste se mohli schovat před rozmary počasí, ale chtěli byste?


Ještě jste neslyšeli o posuvných pergolách ? Zhotovíme jakoukoliv pergolu , dle vašeho přání. Ze dřeva, oceli či hliníku. Samostatně stojící, nebo pevně spojenou s vaším domem. Neváhejte nás kontaktovat.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt posuvné pergoly. Proč na zahradní pergolu instalovat posuvné zastřešení? Jaké jsou alternativy k posuvnému . Pokud chcete mít oboje dohromady, využijte posuvné zastřešení terasy. Investor k nám přišel s jasnou představou o zastínění jeho terasy.


Chci to mít jako v Chorvatsku u moře. Potřebujete-li zastínit velké plochy teras a technické parametry markýz nedovolí použít markýzu, můžete volit zastínění pomocí pergoly s možností posuvné. Pergola s posuvnou střechou.


Posuvná pergola je vybavená ovládateľnou zhrňovacou strechou, ktorá Vás chráni pred nepriaznivým počasím i pred slnečným žiarením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky