čtvrtek 15. února 2018

Bazén lipno

Využijte slevy, kterou nabízí Lipno. Plavecký bazén Český Krumlov. Je zde možno relaxovat za každého počasí na Lipně. Aquaworld nabízí vířivky, plavání v bazénu , masáže vodními tryskami.


Děti si mezitím mohou zaskotačit na. Můžete zde odpočívat ve vířivce a při tom se kochat nádherným výhledem na Lipenské jezero nebo si zaplavat v plaveckém bazénu.

Odpočívat můžete ve vířivce s krásným panoramatickým výhledem na Lipno , zatímco si Vaše ratolesti užívají bazén s protiproudem, skluzavky a další vodní . K dispozici je také možnost vodního aerobiku a dalších cvičení v bazénu. Bazén Lipno je určen do míst s omezeným vyhrazeným prostorem. Dopřejte si k tomuto bazénu bohatší výbavu, aby jste si jej naplno užili. V Aquaworldu Lipno , největším vodním ráji na Lipensku zažijete ty opravdové.


Lipno nad Vltavou 8 Lipno nad Vltavou, tel. Bazén , divoká řeka, brouzdaliště, vodní hříbek, klouzačka, vířivka, masáže. Aquaworld Lipno je centrem nekončících vodních radovánek pro děti i. Aquaparky, bazény Aquavidea .

Hotel Ernesta Club Lipno se nachází v Lipně nad Vltavou, pouhé minuty pěšky od vodní nádrže Lipno , a nabízí vstup zdarma do krytého bazénu , bezplatné . Aquaworld je ideálním místem pro zakončení aktivně prožitého dne na Lipně. Děti do 15let, studenti, senioři nad. Rodina II - dítě zdarma. Apartmány ERNESTA CLUB LIPNO nabízí na Lipně vlastní klubový bazén. Dále je hostům k dispozici sauna, solná jeskyně, vířivka či dětská herna.


Užijte si Lipno , se vším co nabízí: Komfortní ubytování přímo u vody,. Přímo na břehu Lipna Vyhřívaný metrový bazén se slanou vodou. Moderně vybavené apartmány Ernesta Club v Lipně nad Vltavou nabízí ubytování s relaxací v soukromém vnitřním bazénu a wellness s . Lipno umí být někdy pěkně chladné, a když v létě foukne, není to koupání pro každého. Naše ubytování s bazénem poblíž Lipna je na rozmary zdejšího počasí. Nově zrekonstruovaný bazén nabízí našim hostům dokonalou relaxaci.


Je dlouhý 12m, široký 6m, hluboký na jedné straně 120cm, na druhé straně 90cm. Pokud hledáte hotel či penzion s bazénem ve Frymburku u Lipna , jste na správné adrese. Pro zpříjemnění pobytu ve Frymburku si můžete zaplavat v . Bazén je po celém obvodu vybaven širokým pochozím límcem, který výrazně usnadňuje a zlevňuje realizaci okolní povrchové úpravy. Podívejte se na naší nabídku pokojů a mrkněte se také na fotky, abyste viděli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky