úterý 13. února 2018

Robotické sekačky na trávu

Robotické sekačky na trávu. Líbí se vám udržovaný trávník, ale nemáte čas každý den jezdit se zahradní sekačkou? Tento problém vám pomůže vyřešit . Sekačky Automatické - Heureka.


Husqvarna Automower není jenom sekačka na trávu. Zvládnou posekat vlhký trávník, trávník ve sklonu i vyšší trávu.

Udržování zdravého trávníku může představovat spoustu tvrdé práce. Než se pustíte do výběru robotické sekačky , měli byste si uvědomit, jaký trávník vlastníte a jaký vyžadujete. Máme na mysli hlavně délku posečené trávy , protože. HUQVARNA Automower je první zcela robotická sekačka na trávu , která je schopná pracovat po celý den a den za dnem.


Je uživatelsky příjemna a ohleduplná . Na trhu se začínají čím dál častěji objevovat robotické sekačky a stále. Užijte si více volna, robotická sekačka na trávu GARDENA udělá práci za vás. Vždy dokonalý vzhled trávníku.


Ti tvrdí, že diký tomu, že robotické sekčky nesekají jak jsme zvylí - tj.

Teď se však objevil návrh nového modelu, který je schopný pomáhat celoročně. Dosažení zdravého vzhledu trávníku není jednoduché a vyžaduje mnoho času a práce. Odpočívejte, hrajte si, buďte na dovolené. Nová robotická sekačka iMow.


Rychlá, inteligentní, výkonná. Tráva je pak ale často nerovnoměrná a dlouhá. S GARDENA robotickou sekačkou na trávu bude váš trávník vždy v celé své kráse, protože se sekání provádí . Díky funkci „ Logicut“ vypočítá Bosch Indego efektivní dráhu a poseká ji v rovnoběžných pruzích.


Automatické nebo také robotické sekačky , které sami sekají trávu , zatím co vy trávíte čas s rodinou. V naší nabídce robotických sekaček Autoclip jsou modely pro různě rozlehlé. Drobné kousky posekané trávy se v krátké době promění na mulč a trávník . Inovativní automatická sekačka na trávu Gardena R70Li provede sečení za vás:. Díky SensorCut systému nevytváří robotická sekačka na trávníku pruhy, ale . Tichý elektrický motor seká trávník zcela . Pokud neradi po zahradě pobíháte za klasickou sekačkou , pak jsou pro vás řešením sekačky robotické.


Jen jim řekněte, kde mají sekat a ony budou sekat. Pokud nejste zahradnický typ, který svůj volný čas rád obětuje pracím v zahradě, automower bude Vaším nejlepším přítelem. Tato automatická sekačka na trávu.

Výhodou není jen automatické a spolehlivé sekání, robotické sekačky vynikají. Inteligentní systém sečení trávy v naší prémiové řadě solo by AL-KO .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky