pondělí 19. února 2018

Zahradní stan 3x3

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ptáte se, proč si na svou zahradu pořídit zahradní párty stan o velikosti 3xm? Důvod je prostý - párty stan Vás spolehlivě ochrání před sluncem, deštěm i . Stan je stabilní, má sníženou hořlavost plachty a je odolný vůči silovému působení a větru. Stanový pavilón se uplatní na zahradě během večírků, oslav a jiných občasných akcí, kdy není třeba mít stan na zahradě dlouhodobě postavený.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Párty stany všech barev a provedení. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů party stan. Party stan 3xm šestistěnný bílý. Náš nejmenší party stan , který má rozlohu 9m2. Pod stan se pohodlně vejde stojících lidí, případně sedících (u dvou pivních setů nebo tří stolů se židlemi).


Zahradní altán 3x3m se stěnami zelený SH05C Dekorhome. Jediným strašákem je pro nás vrtkavé počasí. Stanový altán se uplatní na zahradě během večírků a jiných akci, ideálně chrání jak před sluncem, tak . Tento typ párty stanu lze použít jako zahradní altán, párty stan , prodejní nebo propagační stánek, pracovní přístřešek atd.

Keď sa má konať nejaká párty, mala by stáť za to. Až barevných variant na výběr! Rychle-rozkládací nůžkový stan o rozměru 3xm postavíte do dvou minut! Ocelový rám je pevný a odolný. Tento vysoce kvalitní zahradní pavilon ve stylovém designu je ideální na zahradní párty či grilovací slavnosti.


Vhodný na oslavy svateb, narozenin, . Nabízím párty STAN 3xna víken zelenobílé barva,Bez bočních stěn. Možnost také varianty 6xv bílé barvě, 6x bočnice, nebo ks židlí. Nůžkový párty stan 3x3m - Hliníková konstrukce. Jsou praktické především pro . STILISTA - zahradní linie skládacích stanů je díky nůžkové konstrukci a teleskopickým tyčím zásadně jednoduší na . Ahoj holky, chtěla bych koupit na zahradu zahradní stan nebo altán o rozměrech 3m na 3m, ale mám. Rýchlorozkladací nožnicový stan 3xm sa stavia veľmi rýchlo do dvoch minút je hotovo.


Oceľový rám je pevný a odolný. Výborný na prezentační akce, jako prodejní stánek, narozeninové oslavy, svatby a akce podobného stylu. PROFI stany 3xm, 3xm nebo 3xm.


Jednoduché, rychlé a bezpečné upevnění bočních stěn ke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky