čtvrtek 8. února 2018

Bubnová sekačka s pojezdem

BriggsStratton HP, dvě rychlosti vpřed. Všechny modely jsou vybaveny pojezdem a koly s . Bubnové sekačky VARI jsou určeny pro sečení vysoké trávy. Bubnová sekačka BDR-650V je podvozek bubnového sečení s pojezdem , určený pro všechny . Do testu jsme zařadili bubnové sekačky , které jsou k dostání na našem.

Pojezd je u bubnové sekačky velmi důležitým prvkem pro zjednodušení a ulehčení obsluhy. Stroje bez pojezdu sice mohou mít lehkou ovladatelnost, ale při . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Rotační bubnová sekačka na vysokou trávu JIKOV SP K dodání ihned čtyřtaktní motor BRIGGS STRATTON Series 87 HP (obsah 1ccm), pojezd , nože, . Před šesti lety jsem se nechal zlákat na kolo štěstí u Bédi Trávníčka a koupil si bubnovou sekačku(s pojezdem jinou nebrat).


Snadno si poradí s porostem . Video k produktu DAKR Tekton.

Velká foukaná kola 4mm s . Model je osazen čtyřtaktním benzínovým motorem a vybaven pojezdem. Test probíhal v náročném terénu jsme bubnové sekačky testovali s. V našem sortimentu nechybí rotační sekačky s pojezdem vybavené . Sekačka je bez pojezdu a je. Kola mají volnoběžky, takže otáčení a manipulace je snadná pro každého. Specialitou je bezpečnostní brzda bubnu v případě . Tráva je při sečení rovnána do řádků, je tak možné ji použít k sušení nebo . Při jeho vypnutí se točí každé kolo nezávisle . Jsme autorizovanými prodejci a servisem značky VARI a HONDA Námi prodávané . Dakr Proton bubnová sekačka.


Lucina MaX je vyšší řadou bubnových sekaček. Její výhodou je multifunkčnost - odepínatelné příslušenství. Na samotném vrcholu bubnových sekaček je model BDR-5Adela 60.


Tato královna bubnových sekaček je osazena poloprofesionálním motorem HONDA . Nabízím prodeji dvoububnovou sekačku s pojezdem na vysokou trávu. Po skoro dokončené renovaci.

Stačí jen dopojit lanko k . Benzinová sekačka DAKR blp s motorem Honda Základní technické parametry: Max. K dispozici máte elektrické sekačky, benzínové sekačky, vřetenové či bubnové sekačky a další. Nevíte si rady, která sekačka je pro vás ta nejvhodnější?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky