čtvrtek 22. února 2018

Zahradní traktor diesel

Je osazen špičkovým dieselovým , vodou chlazeným motorem . Navazujeme na tradici Agrostroje Prostějov - vyrábíme zahradní traktory , malotraktory a přídavná zařízení. Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za. Motor, válec, vznětový - diesel , vodou chlazený.


Zahradní traktor JOHN DEERE X350R má Zapínání.

Jednička mezi našimi komunálními sekacími traktory. Prvotřídní multifunkční stroj PIRAŇA spolehlivě zvládá každodenní nasazení v náročných podmínkách, . Kubota uvádí na trh zcela novou řadu traktorů MGX, která jsou speciálně navržena. Pro terén, který je svažitý a kopcovitý, volíme zahradní traktor se širšími koly a větším.


Tento robustní traktor s dieselovým čtyřtaktním tříválcovým motorem Kubota o . Traktor John Deere X950R dieselovým motorem a středovým výhozem, sečení . Tato nabídka od prodejce traktorkosiarka byla archivována dne 01.

Kompaktní žací traktor Iseki SFH 240. HD-A - Skladem na prodejně 1-ks. Každý zahradní traktor Honda má široké příslušenství k celoročnímu použití. Glide Steer, inovačním systémem pro přímé vyhazování trávy a dieselovým motorem o výkonu HP.


HP do 1HP), dle druhu práce s benzínovým nebo dieselovým motorem. Dieselový komunální traktor X 9R. Ridery ani zahradní traktory nejsou určeny pro jízdu na pozemních. Kawasaki V-Twin a nejnověji i tříválcový diesel Daihatsu. Stroje pro sečení Iseki pro využití při údržbě zahrad na serveru PROFISTROJE.


CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Iseki SXG 2H je nástupce modelu Iseki SXG H. Stroj je poháněn úsporným dvouválcovým kapalinou chlazeným dieselovým motorem. Malotraktor Jinma 354E je poháněn dieselovým , vodou chlazeným čtyřválcovým motorem.


Prodej a servis zahradní a lesní techniky Husqvarna, Jonsere Stihl, Vari i Dakr. Podhartského rybníka ve Dvoře Králové nad Labem. Traktor šlapací EICHER DIESEL JUNIOR Dětský šlapací traktor pro malé milovníky starých veteránů.

Autorizovaný prodej a servis traktorů a malotraktorů Yanmar Olomouc. Motor : Yanmar, diesel , válec, kapalinou chlazený Převodovka : 2-rychlostní CVT . Profi traktor Kubota POUZE 535mth s velkým košem, dieslový dvouválec vodou chlazený, hydrostat, třínožové sečení cca 130cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky