pátek 9. února 2018

Vířivka praha 9

Luxusní privátní wellness pro dvě a více osob na Kolbenovce. Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Využijte možnosti spojit několik příjemných věcí v jednu báječnou relaxaci, nabízíme Vám jedinečnou příležitost - zážitkové procedury pro dva.


Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Více informací a rezervace: recepce SPORTCENTRA .

Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Unikátní komplex ubytovacích, konferenčních, společensko-zábavných, sportovních a wellness služeb. Pohodové prostředí, suprová a dokonalá sauna i vířivka. Tramvají se k nám dostanete číslem , 1 1 nebo 21.


Praha - Kbely a další pobočka. Naše vířivky MyLineSpa Vám přinesou skvělý wellness zážitek za vynikající cenu. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Sportareál se nachází na severovýchodním okraji Prahy 9.

Pondělí - Neděle: :00–23:hodin. Naleznete zde cardio fitness a posilovnu, pohybová studia, spinningový sál, sauny, vířivky , solária, masáže a rehabilitace. Popis: sezonu používaná vířivka , pěkný stav. Kvalitní venkovní vířivky , plavecké bazény s vířivkou Swim Spa, infrasauny, elektrokola vlastní značky HANSCRAFT, WEBER grily, masážní křesla, solární . Pro tyto účely je Vám k dispozici hotelové relaxační centrum se saunou a vířivkou.


Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva! Vybavenost provozovny. Prodej každého našeho produktu je pro nás . Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Katalog firem Bazény Vířivky a masážní bazény. Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Zjistěte, které produkty v kategorii Vířivky jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Vstup dětí (– let) je možný pouze do 16:hod.


Vstup do bazénu a vířivky je z hygienických důvodů možný jen v klasických přiléhavých plavkách. Relaxárium v bazénu a vířivce. Schovat formulář objednávky. Zábavu i odpočinek nabízí také vířivka , metru hluboký bazének s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky