úterý 6. února 2018

Ceník květin

Zde naleznete ceník květin které nabízíme v naší prodejně. Uvedené ceny a dostupnost jsou orientační. Pro ověření aktuálních informací nás kontaktujte . Levné květiny s dovozem domů.


Základní ceník řezaných květin : karafiát: 2-.

Jinak DPH u květin je. Pokud bude výzdoba převážně volně ve vázách, nebo kyticích, zkusila bych se domluvit na poměru objem - cena. Při návštěvě našich velkoobchodů v Brně a Praze vás ohromí šíře a množství řezaných květin , které nabízíme v lednicích o rozměrech 6a 6m 2. Květiny online přes internet.


Objednávejte doručení květiny online nebo využijte rozvoz květin po . Online květinářství BellesFleurs nabízí květiny online, ale i na prodejnách. Jedno z největších květinářství v Praze. Uvážeme Vaši svatební kytici i ostatní květiny pro Vaši svatbu, květinovou výzdobu firemních akcí i pravidelné aranžování květin ve Vaší restauraci.

Poznáte opravdový rozdíl oproti sortimentu . Všechny vůně i barvy světa: řezané květiny nejvyšší kvality za příjemné ceny. Vlastní floristky a spolehlivá doprava květin po celé ČR. Doprava kvalitních kytic až do domu za skvělé ceny. Nejširší sortiment řezaných růží a ostatních řezaných květin.


Rozvoz v rámci města Olomouce. Pokud máte zájem o konkrétní cenovou nabídku, . Také proto doručujeme květinu i ve městě Hluboká nad . Ceník rozvozu květin v regionu Praha okolí do km. Kurýrní služba a expresní přeprava zásilek nejen v tuzemsku ale i do zahraničí společnosti Racek Kurýr s. Naše společnost Flamengo květiny s. Aranžování a prodej květin. On-line objednáte a my Vám květiny doručíme po celé ČR. Nabízíme rozvoz květin po Olomouci a okolí.


Kytici si můžete objednat viz. Sháníte dárek k narozeninám na poslední chvíli a chcete si být opravdu jisti, že dorazí k obdarovanému ještě týž den? Potěšte svého blízkého dárkovou kyticí .

Vážeme kytice ke různým příležitostem do různých prostor. Vaše požadavky pište na adresu. Ceník doručení květin po Hradci Králové cena kytice do 80- Kč.


Kč cena kytice od 80- Kč. Smuteční květiny Elpis rozvážíme po celé Praze za klienta. Můžete si vybrat s mnoha variant smutečních květin - Na položení, před rakev, květinové koše, věnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky