středa 7. února 2018

Motory tecumseh náhradní díly

Náhradní díly motorů americké značky Tecumseh. Startér pro motory Tecumseh HMSK 1- sněhové frézy. Cívka zapalování Tecumseh. Vzduchový filtr kulatý - Tecumseh.


Těsnění hlavy válců Tecumseh. Zapalovací svíčka Tecumseh empty.

Nabízíme kvalitní náhradní díly k zahradní technice, vše skladem. Pro motory Tecumseh Vám nabízíme olejový filtr. Všechny díly byly rozprodány narychlo a za levno překupníkům a občas je dávaj na ebay. Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díl. Originální objednací čísla u dílů jsou uvedena pouze pro orientaci.


Díly motoru , šasi a vše ostatní. Vhodná na opravu nebo na náhradní díly. Popis produktu: Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Název: Motor Tecumseh centura LXT.

Nově u nás můžete objednat díly na americké motory Tecumseh a Kohler. Je potřeba všechna čísla, která na daném motoru event. NABÍZÍME POUZE NEORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY , NENÍ-LI VÝSLOVNĚ UVEDENO JINAK. V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané.


Identifikační údaje motoru Tecumseh naleznete na štítku s čárovým kódem na . Pro objednání náhrádních dílů na motor HONDA namontovaného na výrobku. Pompka zasilająca (primer) Tecumseh Vector Zobrazit větší. Ruční pumpička pro sekačky s motorem Tecumseh Vector. Výroba těchto motorů skončila a náhradní díly rychle dochází.


Mám motor Tecumseh Centura v sekačce s pojezdem Al-Ko 52BR, sekačku používám už. Prodej sekaček AL-KO, servis a náhradní díly na AL-KO Zahradní technika AL-KO. KARBURÁTOR JE POUŽITÝ A JE PRODÁVÁN NA NÁHRADNÍ DÍLY bez záruky ! Aby Vaše stroje mohli být stále užitečné a funkční, rozšířili jsme naši nabídku náhradních dílů pro startéry a připravili komplexní sortiment . TECUMSEH karburátor do většiny sekačkových motorů.


Sada dílů karburátoru WALBRO (pro sekačku). Tecumseh náhradní díly - inzerce, prodám Prodám použité náhradní díly na motory Tecumseh ,5-hp karburátory,pal. Tecumseh – Peerless patřilo v minulosti mezi největší dodavatele motorů a . Dily nahradní oleje filtry noze řemeny.

C Karburátor Tecumseh OV 3EA, OHV 12 OHV 13 OHV 135. Starší díly na motory BriggsStratton, Tecumseh a Motor Jikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky