středa 21. února 2018

Výrobce plastových nádob

Zakázková výroba plastových nádob v různých objemových i tvarových variantách. PET láhve, kanystry i lahvičky s kapátky aj. Sestavili jsme pro vás seznam stránek s tématem „ výroba plastových nádob “. Jestliže se chcete dozvědět o možnostech výroby plastových nádob detaily.


Nabízíme výrobu dle dokumentace, dodané nebo námi vytvořené, plastových nádob , komponent nebo dílů z potravinářského plastu.

Vyvíjet a vyrábět jedinečné lahvičky, které našim zákazníkům pomohou v prodeji jejich vlastních výrobků. Jejich moderní design je atraktivní pro konečného . Ladislav Bošmanský Majaplast - výroba plastových sudů, nádrží a bazénů, speciální nádrže pro chemický, potravinářský a stavební průmysl. Výroba plastových zásobních nádrží o objemu až 150m mořících van, praček plynů.


Mořící vany je zjednodušený název pro nádoby , ve kterých jsou mořeny,. Díky dlouholetým zkušenostem stále vymýšlíme nové systémy a postupy pro výrobu a. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Obaly Bohemia, s.

Výroba kvalitních plastových nádrží a míchadel pro těžká korozní prostředí. Zomaplast - přes let zkušeností. Sáčky se zipem, eurovýsekem či podvarem, chrániče na oděvy a na květiny, kornouty, sáčky z bublinkové fólie, . Ladné nabízí plastové obaly.


Výrobu PET a PE plastových lahví, jejich skladování i sídlo . Vyfukovaný program - lahve, dózy, kanystry. Vstřikovaný program - těsnění a uzávěry. Firma Plasty Soukup se zaměřuje na výrobu z plastů především pro oblast.


Navrhneme a vyrobíme plastové přepravky, plastové lahve, uzávěry a hračky. Výrobce plastových a papírových obalů pro potravinářský průmysl a jednorázové použití. Ověřené informace o firmách z oboru Plastové výrobky v okrese Hradec Králové a okolí.


Výroba a prodej plastových profilů, plastových nábytkových hran. Popis Doplňkovým sortimentem naší výrobní divize jsou například nádoby na posypový materiál, kádě na ryby, plastová koryta a žlaby a další. Jokey je přední mezinárodní výrobce tuhých plastových obalů s víkem. Výrobky z konstrukčního polypropylénu a plastu.


Vyrábíme plastové kbelíky, nádoby , boxy a vaničky metodou vstřikování plastů.

Vyrábíme kvalitní plastové nádrže pro dešťovou a odpadní vodu. Využijte dešťovou vodu a vyřešte problém s odpadní vodou. Naše řešení je spolehlivé. Objednávejte na našem webu a dopravu máte zdarma.


Katalog firem z oblasti výrobky z plastů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky