pondělí 12. února 2018

Privátní vířivka praha 5

Přesvědčte se sami o tom, co vše vám přinese privátní vířivka. Rezervaci do našeho apartmánu vám . Le Charm je prostor přímo stvořený k odpočinku pro zamilované. Jedná se o naprosto privátní a diskrétní pokoj, ve kterém vás nebude nikdo rušit.


Výhodné ubytování pro školy, privátní wellness centrum - sauna, vířivka , hodinový hotel. Praze kousek od Andělu.

Užijte si vyjimečný zážitek v našem wellness Rosa Spa. Privátní relaxace a aromaterapie v sauně a horké lázni. Diskrétní Wellnes Praha Smíchov nonstop V lesíčku.


PRIVAT WELLNESS PRAHA RADLICE. Vítejte ve zcela novém soukromém relaxačním wellness centru s privátními vířivkami privátními saunami. Soukromá vířivka v tomto privátním wellness apartmánu je vybavena tryskami, z toho je rotačních, ve kterých maximální tlak vodního proudu vytvářejí tři . Příplatek za každou další hodinu 5Kč.


Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Na jednotlivých sedátkách . Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Salon Věra je privátní relaxační salon ( Praha 1 v blízkosti stanice metra Strašnická) v. Saunu lze rezervovat i pro privátní návštěvu. Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.


Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Milenecký Azyl - Milenecký Azyl 5P - Milenecký Azyl Praha. Přejít na ANDĚL APARTMÁNY, Praha - Smíchov (mapa) - ANDĚL APARTMÁNY. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Martina Žáková ( Praha - Košíře). Wellness Spa Praha - luxusní relax v centru Prahy.


Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost - 1m od st. Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí, st. Relax club - Soukromá sauna, vířivka a další Praha 7. Naše privátní sauna, vířivka a další části Relax Clubu jsou k dispozici pouze vám. Po domluvě lze dobu prodloužit také po půl .

PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA na hodiny pro dva za pouhých 4Kč! Pronájem vířivky , soukromá vířivka , SPA studio MMSU, Omlazující peelingová masáž, Energetická masáž, pronájem privátní vířivky Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky