čtvrtek 22. února 2018

Průmyslové skleníky

Nabízíme výstavbu průmyslových vytápěných skleníků pro hydroponické pěstování ovoce, zeleniny a květin. Výstavba je zajišťována na klíč. Společnost Flexibuild Technology s. Dva investoři přišli s nápadem postavit moderní skleníky na celoroční pěstování zeleniny v prázdné průmyslové zóně v Holešově na . Kostra průmyslového skleníku je z odlehčených ocelových profilů.

Profily jsou poyinkovány vrstvou mkm. Požadavky na vytápění skleníku jsou zcela jiné, než požadavky na vytápění průmyslové haly. Proto společnost Kübler vyvinula speciální agrární vytápění. Velký výběr kvalitního zboží za dostupné ceny.


Typ skleníku - VARIANT: Konstrukce je tvořena tvarovanými pozinkovanými profily o síle mm, navzájem spojenými galvanicky pozinkovanými . Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv přáním ať již jde o skleníky ,. První skleník vznikl, aby zužitkoval odpadní teplo a zajistil práci pro jejich lidi. Přejít na Máte v nabídce skleníky větších rozměrů (tzv. průmyslové skleníky )?

Velice litujeme, ale naše firma se výrobou velkých průmyslových skleníků. Změnila to průmyslová revoluce a zrušení daně ze skla. V Británii se dokončuje tamní největší skleník. Tradiční zemědělství se tak přetavuje do průmyslového farmaření. Skleníky a zemědělská výroba.


Kovové profily Nevyplatí se stavét skleník nebo kryt vlastní konstrukce z hliníko- vych profilû. Projekty průmyslových skleníků , nebo dokonce, stejně jako skleníky, nelze vytvořit svůj vlastní. Koneckonců, to je celý výrobní cyklus, který je . Boční stěny skleníku jsou šikmé, zajišťují optimální dopad slunečních paprsků.


Díky jedinečné, průmyslově chráněné konstrukci je na tomto skleníku. Celoroční průmyslové skleníky umožňují pěstování zeleniny a plodin z bobulí na jeden rok. Jsou postaveny agrokomplexy, farmy, majitelé velkých soukromých . Stavební firma, průmyslové haly a stavby pro energetiku, dopravní stavby, . AGC vyrábí všechny druhy skel používané pro průmyslové aplikace. Zdroj energie pro skleník s přídavným COhnojením.


Sídlíme ve vlastním areálu v průmyslové zóně v Novinách pod Ralskem.

Výroba je realizována na vytápěné a vybavené dílenské ploše 2. Na Moravě se staví největší skleníky u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky