pátek 24. října 2014

Altány pergoly

V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum . Dřevěné altány a pergoly jsou na zahradách oblíbené jako estetický doplněk, ale mají také mnohé praktické využití. Dřevěný altán je nejen skvělou dekorací . Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly , altány , garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Pergoly , altány , garážová .

Prodej dřevěných zahradních altánů , pergol a dřevníků a dalších dřevěných produktů pro dům a zahradu. Kvalitní materiál a doprava po celé ČR! K výrobě zahradních altánů používáme pouze smrkové, velmi kvalitně opracované dřevo.


Rozhodli jste se pro stavbu altánu nebo pergoly a hledáte inspiraci? Tato fotogalerie obsahuje spoustu tradičních i netradičních pergol a altánů. Dřevěné zahradní altány a pergoly Vám ještě více zpříjemní pohodové chvíle na zahradě, ať již posezení s rodinou a přáteli či samostatné lenošení či věnování . Zahradní altány a pergoly poskytují soukromí k odpočinku na pozemku, vytvářejí příjemné zázemí a po vybavení pohodlným zahradním nábytkem vám už nic . Stěny altánů i pergol mohou být bez výplně nebo uzavřeny zábradlím, ozdobnými trelážemi .

Mezi architektonické prvky, které vytvářejí příjemnou atmosféru v zahradě, patří altány , pergoly , ale i terasy či markýzy, které nás chrání před . Montované dřevostavby na klíč. Vytvoříme vám dřevěnou pergolu nebo zahradní altánek. Extrémně stabilní altánky a pergoly , které vám vydrží desítky let.


Dřevo do zahrady patří, a to nejen ve své „rostlé“ podobě, ale i jako materiál na nejrůznější přístřešky, altány , pergoly a zahradní domky. Vašich představ, popřípadě poradíme a . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Místy doslova stvořenými na to, aby v zahradě lákala k sladkému nicnedělání, jsou altány a pergoly. Jestli se chcete v jejich stínu cítit co . Galerie fotografií altánů , pergol , přístřešků a garáží, které jsme realizovali. Každá stavba je individuální a přímo na míru pro vás.


Vybereme s vámi nejvhodnější krytinu, možností je několik, průhledný . Výroba dřevěných konstrukcí, altánů a pergol v Moravskoslezském kraji a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba . Altán či pergola Vám poskytnou příjemné zázemí pro relax, práci i zábavu. Altány a pergoly - na kvalitě dřeva záleží! Toužíte-li proto po altánu či pergole , která .

Liberec vyrábí altány , krovy, pergoly a dřevostavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky