středa 29. října 2014

Projekce zahrad

Je při něm potřeba zohlednit celou řadu skutečností. Nabízíme vám návrhy a projektování zahrad u rodinných domů i projektování městských parků. Díky nám získáte reálnou představu o své zahradě. Vytvoříme vám zahradu snů, kontaktujte nás!


Každý člověk je jedinečný a má specifická přání a požadavky. Probereme s Vámi účel vaší zahrady a poukážeme.

Nejlepší zahrady vznikají na základě kvalitního návrhu. Při realizaci návrhu je třeba vzít v úvahu hlavně umístění zahrady, architekturu domu a . Služby zahradního architekta v Brně a okolí. Navrhujeme rodinné zahrady , parky, veřejnou a krajinnou zeleň. V oboru zahradní a krajinné architektury nabízíme projekční zpracování daného prostoru, od studie po prováděcí dokumentaci.


Rádi bychom vám přiblížili podstatu a rozsah našich služeb, které nabízíme všem našim klientům. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Okrasné zahradnictví Bouše, ZAHRADA Olomouc, . Provádíme návrhy zahrad a realizace zahrad na klíč.

Ke službám firmy Bohemia Gardens samozřejmě patří i projektování zahrad. Projekce zahradně architektonických a krajinářských úprav. Návrhy zahrad , projekce. Ateliér zahradní a krajinářské tvorby. Podívejte se na některé z námi realizovaných projektů.


Nevíte si rady s úpravou či založením Vaší zahrady ? Zhotovíme Vám grafickou vizualizaci Vaší zahrady. Dalším krokem je samotná realizace zahrad. Vedle projektu a realizace je pro nás neméně důležitá následná péče o zahrady klientů. Zahradní architektura a tvorba zahrad. Vypracujeme návrh zahrady a provedeme její realizaci, pomůžeme s následnou údržbou.


Disponujeme vlastní okrasnou . Vysoce odborná péče o zahradu již od projekce , přes realizaci, až po pravidelnou údržbu zahrady. Základem pro realizaci je důkladně zpracovaný projekt s rozpočtem. Rozpočet obsahuje jednotlivé položky, kde jejich chronologická . Motto : Všichni máme v sobě ukrytou lásku k přírodě. Chtěla bych pro Vás vytvořit zahradu blízkou Vašemu srdci, která ctí zákony přírody a stane se pro .

Zajišťujeme služby celoročních . Jak se připravit na setkání s projektantem, postup při vytváření návrhu zahrady , cenové podmínky a obsah projektu, informace o projektantech. Realizaci zahrad provádíme většinou na základě našich architektonických návrhů, nicméně samozřejmě zrealizujeme zahradu i na základě Vašeho návrhu. Sadovnické návrhy včetně 3D vizualizace. Našim cílem je poskytnout naším zákazníkům komplexní služby, návrhy, realizace a údržby zahrad tak, aby zahrada splňovala všechny individuální požadavky a . Realizace zahrad , návrhy, realizace zahrad , prodej okrasných dřevin, sadba zeleniny, letničky, zahradnické potřeby, substráty, kůra, rašelina, údržba zahrad ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky