pondělí 27. října 2014

Intex seahawk 2

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Intex Seahawk set obsahuje nafukovací člun pro dvě osoby, dvě plastová pádla a pumpu. Seahawk Set (dříve Seahawk 2Set) je určen pro dvě dospělé osoby. Rekreační nafukovací člun Seahawk vám zpříjemní váš pobyt u vody na dovolené. Tento model má vzduchové komory včetně pomocné vnitřní komory .

Potěší vás příjemným designem, snadnou manipulací a kvalitním . Model s nafukovací podlážkou. Set obsahuje pádla a šlapací pumpu. Rozměry člunu v c236x114x41. Tloušťka materiálu mm.


Nechci být rýpálista, ale Chyť. Firma Intex na tuto závadu neposkytovala záruku a reklamace .

Free delivery and returns on all eligible orders. Upgraded features and rugged vinyl construction make this a. Je vybaven sadou vesel a pumpou. Ponton Seahawk má vzduchové komory pro zajištění bezpečno. The Seahawk II is built with the same vinyl and has all the nice features like the ore . Vítáme Vás na stránkách velkoobchodu LERKO SPORT, s. The Sea Hawk II is rated to a maximum 2HP motor.


You can purchase an additional motor mount kit from Intex that will make fitting an outboard motor very easy, . Nafukovací člun INTEX Seahawk je určen pro dvě dospělé osoby. Set Seahawk 2set obsahuje jedenkrát nafukovací člun, dvakrát veslo a pumpu. Součástí jsou dvě vesla a ruční pumpa.


Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno Ověřený kupující . This convenient, versatile boat requires no trailer . Je dimenzován pro dvě osoby (nosnost 2kg) a jeho konstrukce se .

Prices for intex seahawk ii. Sportovní nafukovací člun pro osoby. Prodám - Člun Intex SEAHAWK SET, lokalita Zlín. Shop Sporting Goods at Intex - Dubai.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky