úterý 14. října 2014

Intex seahawk 4 set

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Pro rybáře jsou na člunu držáky na rybářské pruty.


Cenově výhodný set - NEJLEVNĚJI v ČR! Seahawk pro osoby od výrobce INTEX.

V setu obdržíte následující . Model s nafukovací podlážkou. Set obsahuje pádla a šlapací pumpu. Výrobce INTEX Kód produktu . Je vyrobený z extra robustního PVC a síla stěny je mm.


Set člunu, pádel a pumpy od výrobce Intex nadchne všechny milovníky vodních radovánek. Tento model má vzduchové komory vrátane pomocnej vnútornej komory . Tohtoročný model obľúbeného člnu pre osoby. Nafukovací člun vhodný pro rekreační použití a rybařinu .

Součástí jsou vesla i pumpa. Toužíte pořídit si nafukovací a rybářský člun pro více lidí? Jistota bezpečného nákupu, akční. Letošní model oblíbeného člunu pro osoby. Intex SEAHAWK SET je nafukovací čln pre osoby.


Je vhodný na pohodové chvíle na vode, ale aj pre rybárov. Maximálna nosnosť člnu je . Rozměr nafouklého člunu (cm): 351x145x48. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


People who viewed this item also viewed. Z důvodu neustálého vývoje a zlepšování výrobků si společnost Intex vyhrazuje. Geschikt voor vier personen. Zobacz inne Kajaki i pontony, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Baseny ogrodowe, pontony,materace i akcesoria.


Bequem nach Hause bestellen oder in Ihr Manor-Warenhaus nach Wahl liefern lassen. Vind barca in stare ideala. Pe apa a fost doar o singura data.


In set intra pompa, vislele, funia si scaunele gonflabile.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky