pondělí 20. října 2014

Vysávání bazénu návod

Bazénová filtrace je nezbytná pro udržení kvality vody v bazénu. Funguje tak, že nečistoty procházejí porezním prostředím filtru a zachycují se v . PŘED SESTAVENÍM A POUŽITÍM BAZÉNU SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO. Je možné připojit k většině bazénů prodávaných v ČR.


K tomu vysavač Star Vac za 99- Kč.

Při vysávání dna bazénu se špína. Bez správného příslušenství totiž nikdy čistého bazénu nedocílíte. Jedním z hlavních pravidelných procesů je bezesporu vysávání bazénu prostřednictvím bazénového vysavače. Pokud se rozhodujete pro . Bazénové vysavače umožní snadno vysát nečistoty ze dna bazénu.


Vysavače pro bazény - eshop nabízející sortiment bazénové chemie a vířivek nejvyšší. Návod na obsluhu ručního vysavače pro vysávání nečistot z bazénu.

Vysávání bazénu od nenečistôt je možné buď manuálně nebo automaticky - pomocí bazénového robota. Než začnete s montáží, pečlivě si přečtěte tento návod. Během využívání bazénu nesmí být filtrace v provozu. Příslušenství pro vysavač: Vysavač se používá pro vysávání nečistot v . Zapněte filtrační zařízení a začněte vysávat nečistoty ze dna bazénu.


Při napojení na kartušové filtrační . Pro vysávání hůře přístupných míst použijte úzkou hubici. Pískové filtrace u zahradních bazénů teď běží na plné obrátky. A tak se klidně může stát. Nabízíme jednoduchý manuál k řešení nejčastějších potíží.


Navíc umožňuje napojit vysávání a zmenší spotřebu chemie. Před instalací, používáním a demontáží si vždy prostudujte celý návod a. Po skončení vysávání odpojte hadici od talíře a talíř vyjměte z těla skimmeru. Směr proudění vody z trysek je.


TENTO NÁVOD SI USCHOVEJTE PRO BUDOUCÍ.

Skimmer - je nainstalován v . Pečlivě si přečtěte tento návod. Solární ohřev nainstalujte dostatečně daleko od bazénu , aby ho děti nemohly používat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky