úterý 21. října 2014

Markýza na pergolu

Pro zastínění zimních zahrad nebo pergol lze využívat mnoho produktů. Nejúčinnějším typem stínění zimních zahrad a altánů je výrobek, který se instaluje nad . Markýzy a pergoly se stávají hitem léta. Sezona horkých dní a pravidelných posezení venku se nezadržitelně blíží a spousta lidí řeší, zda pořídit markýzu anebo pergolu.


Svislé markýzy jsou velmi elegantním a vzdušným systémem, který nepustí do interiéru silné. Rodinná firma s tradicí delší než let.

Z naší dílny vyšlo již více než tisíc výrobků a navíc s nadstandardní zárukou až let. Terasa nebo balkón je taková prodloužená ruka domu. Od jarních měsíců až do podzimu ji lze využívat k odpočinku a posezení s přáteli u . Proti dešti jsou určené pergolové markýzy – Mediterány.


Chcete si pořídit výsuvnou markýzu proti velkému dešti? Máme pro vás špatnou zprávu. Střešní stínící markýza s uchycením zevnitř střechy, která nekazí dojem zimní zahrady nebo pergoly.


Nejoblíbenější stínění pro velké prosklené střechy, zimní zahrady i pomocné konstrukce jako ochrana proti slunci.

Potřebujete stín na terase? Máte terasu a potřebujete jí zastínit? Budete se muset rozhodnout, zda investujete do markýzy nebo pergoly.


Nevýhodou může být, že při větším větru se markýza musí stáhnout, aby se . Rychlé a pohodlné řešení tam, kde občas potřebujete mít „ střechu nad hlavou“. Zastínění, které vypadá dobře zvenku i zevnitř. Pergola či terasová markýza nabízí další prostor v přírodě, kde můžete trávit svůj volný čas perfektně chránění před sluncem a vlivy počasí. Vyrábíme a dodáváme vysoce kvalitní markýzy , pergoly , žaluzie a interiéry. Zastiňte potřebný prostor a zamezte vzniku nepříjemného horka pomocí pergoly a markýzy.


My vám nabízíme markýzy na zimní zahrady s použitím po celý rok. Jedním z řešení, jak zastínit boční strany pergoly jsou boční markýzy , které jsou známé taky jako venkovní látkové rolety. Dále nabízíme také samostatně stojící . Jejich velkou předností je výroba na . Nejvyšší model pergoly Murano, integrovaná markýza , LED podsvícení, nebo zasklení stěn pergoly posuvným zasklením. Giardino je klasický typ terasové pergoly , která v jednom výrobku spojuje vertikální i. Moduly pergoly lze řadit za sebe a tak zvětšit užitný prostor pod markýzou.


Nabízíme rolety, markýzy , pergoly , garážová vrata, žaluzie a další stínící prvky vlastní výroby nebo od osvědčených a spolehlivých dodavatelů. Skvěle ale hlavně slouží k uzavření pergol nebo zahradních altanů.

Jsme specialisté na venkovní zastiňovací prvky v Brně a okolí. Vyberte si svoji novou výsuvnou markýzu na terasu, pergolu se stíněním nebo zimní zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky