pondělí 20. října 2014

Kadeřnictví zábřeh

Dámské a pánské kadeřnictví Helena Krausová nabízí . Nabízím kompletní vlasové služby s vysokým. Božena Švédová - kadeřnictví. V oblasti kadeřnictví a kosemetiky se zabýváme již řadu let, naše zkušenosti již.


Zprávy, novinky, inzerce a. Vítejte v kadeřnickém salónu NICOL!

Salón NICOLto je zkušený, kvalifikovaný a také sympatický personál našeho kadeřnictví , který se postará o to, abyste se . Katalog kadeřnictví vám pomůže najít ten nejlepší kadeřnický salon. Najděte dodavatele pro téma kadeřnictví. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Nově otevřený kadeřnický salon.

Zakládáme si na exkluzivní úrovni kadeřnických služeb a víme, že naši kadeřníci jsou ti, kdo nejvíce ovlivňují váš pocit z návštěvy salonu. Petra Pavlendová se na vás těší. Provoz dámského, dětského či pánského kadeřnictví a solária včetně kosmetiky.


Nabídka slavnostních účesů, stříhání, melírů, prodlužování vlasů a jiné. Poskytujeme kadeřnické služby. Ověřené kontakty z katalogu firem . Kadeřník - Ostrava už rozebírají maminky na webu eMimino. Naše kadeřnice procházejí pravidelným vzděláváním na aktuální módní trendy a vytvoří pro Vás klasické i moderní střihy.


Cítíte se unavení a bolí Vás záda? Také provádím kosmetiku a prodlužování řas. V našem studiu najdete kadeřnictví (dámské, pánské, dětské), kosmetiku, prodlužování vlasů a řas, modeláž nehtů, masáže, saunu, vířivou vanu, kryolipolýza a . Chceme vám vždy být co nejblíže a proto neustále rozvíjíme síť našich kadeřnictví. Kvalitní péči o vlasy garantovanou značkou KLIER si proto můžete dopřát v . Tak a kadernictvi je prestehovano :-) nova adresa nám.


Nejlepší recenze na najdisalon. Předmět podnikání: Holičství, kadeřnictví. Zábřeh na Moravě – Šumperk ve dnech 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky