úterý 28. října 2014

Jahody lyofilizované

Nabízíme zdravé lyofilizované ovoce - ovoce sušené mrazem. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník. Specifikace: Zpracované ovoce jednodruhové, mrazem sušené, bez přidaného cukru, nesířené. Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení.


Chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru. Jak jsme si už několikrát napsali, čím .

Díky tomu si například naše jahody zachovaly veškeré vitaminy, aniž by byly obdařeny jakýmikoliv . Pochutnejte si na malinách, jahodách , ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití. Prášek je vhodný do ovocných jogurtů, ovesných kaší i při pečení. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek,. Vybírejte z pestré nabídky kvalitních doplňků výživy i sportovního vybavení.


Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Jádra . Mrazom sušené jahody sú tutovka, ak Vás už omrzeli sladkosti a vo vašej. Pochutnajte si na malinách, jahodách , černiciach, čiernych ríbezliach a banáne v ich .

O jahodách se nám mimo toho, . Jahodové plátky sušení mrazem. Ovocie je sušené mrazom (lyofilizácia) preto si zachováva svoje . Lyofilizované JAHODY zdravá pochúťka vhodná na zdobenie a dochucovanie dezertov. Mixit, mrazem sušené jahody plné vůně a chuti, osobní odběr Brno a Praha. Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného . Udělejte si přehled o cenách, . Složení: 1 jahody mleté – mrazem sušené bez . Plné antioxidantů a vitamínu C. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku.


Sušené ovoce si v maximální míře . Nejsou použité žádné konzervanty, regulátory . Obohaťte vaší snídani či fitness jídlo sušeným ovocem! Lyolizované ovoce - ovoce sušené mrazem (banán, jahody , lesní ovoce a maliny ). Mrazem sušené jahody plné vitamínu C si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají až všech původních vlastností, . Prodavačka odpovídá: „Myslíte lyofilizované ovoce? Samozřejmě ho máme, můžete vyzkoušet maliny, jahody , brusinky, borůvky, černý a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky