pátek 10. října 2014

Kontrolní šachta

Revizní a kanalizační šachty neprůlezné DN31 DN4a DN425. Revizní šachty mohou být využity pro dešťové, splaškové a drenážní kanalizační sítě. Nabídka drenážních šachet Fränkische.


Proplachovací, kontrolní a sběrné šachty pro systém drenážování budov. Kanalizační šachty umožňují napojení kanalizačních přípojek,jsou přímé,sběrné, typ T,X. Dno průtočné na KG, vyrobené z PP: Revizní ( kontrolní )-umožňující veškeré.

Je její velmi důležitou součástí, pokud chcete, aby vám potrubí správně fungovalo. Malé šachty Wavin splňují evropské normy a řadí se mezi cenově dostupné a odolné řešení. Vlnité šachotvé roury lze snadno přizpůsobit svým potřebám. Nejjednodušší revizní šachta určená zejména pro umístění na domovních přípojkách. Kontrolní šachta zajišťuje snadný přístup do celého drenážního systému.


Pomocí šachty je možné celý systém nejen revidovat, ale zároveň i proplachovat. Dle nominálního průměru šachty na. Kč, Dostupnost: na objednávku do dnů.


ACO FLEX-CONTROL Šachta kontrolní drenážní DN 3mm 502.

Pro ucelenost systému nabízí společnost ACO kontrolní šachtu ACO Flex-control, která . Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou ( korugovanou) šachtovou rourou o průměru 4mm. Výkyvná hrdla šachtových den . Materiál šachtových den DN 3je polypropylén, žebrované prodloužení DN 3je z oranžového PVC. Na zakrytí revizní šachty se používá nejčastěji.


Jsou určeny pro vstup osob a přístup kontrolní techniky do potrubí, mohou být použity jako čisticí, kontrolní nebo jímací. AXEDO 6je vyráběna v souladu s normou ČSN EN 4a ČSN EN. Přípustná hladina spodních vod odpovídající tlaku bar . Používá se jako konstrukční prvek opti-drän pro proplachování a kontrolu drenáže budov. Návod pro montáž kanalizačních revizních šachet.


PP šachtové dno G - průchozí. Wavin jsou nezbytnou součástí kanalizačních sítí. Slouží ke zpřístupnění kanalizačních sítí z povrchu teré- nu (revizní šachty ) a umožňují vstup . Jednak lze kontrolovat jestli dren funguje a kdyby bylo nejhůř dá se do šachty. Plastové šachty průměru 8a větší slouží jako kontrolní a jejich použití je možné v mnoha variantách. Kontrolní vodoměrná šachta je oblíbeným způsobem přístupu do kanalizace kvůli provádění revizí, oprav, čištění nebo odběru vzorků.


Program na sestavování prefabrikovaných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky