středa 29. října 2014

Olšanka bazén

Bazén o délce metrů a hloubce až 30m Vám poskytuje dostatečný prostor pro kondiční a ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání. Kč, 1Kč, 1Kč, 1Kč. Sportovní centrum Olšanka nabízí široké veřejnosti více než sportovišť pod.


Bazén je vhodný jak pro kondiční plavání tak ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání . Ve Sportovním centru hotelu Olšanka naleznete kromě plaveckého bazénu i mnoho dalších možností pro sportovní vyžití - badminton, aqua aerobic, zumbu atd.

Probíhají zde též lekce aqua-aerobicu, zaměřené na redukci váhy. Bazén je rozdělený na tři dráhy pro kondiční plavání, závodní styl a rodiče s dětmi. Saunu je potřeba objednat předem telefonicky.


Dnes muj lety syn, který chodi do plaveckeho bazenu sam na plavecky krouzek . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Provoz: červenec-srpen 8-celoroční provoz: Po-Pá:6-So-Ne:8-20.


Otvírací hodiny Po-Pá: Otvírací hodiny o víkendu: Poloha: Služby:.

V bazénu Cordeus můžete plavat proti proudu. Na Olšance s 25metrovým bazénem zaplatíte za minut korun. Koupaliště ( bazén , park).


Vyzkousen nekolikrat jak bazen tak badminton a vse bez problemu. Bazén se nachází v hotelu Olšanka na Praze 3. Dotazy k nabídce Jen Kč za hodinový vstup do plaveckého bazénu Sportovního centra Olšanka v hodnotě až 1Kč. Příležitost zrelaxovat a . Moovit vám pomáhá najít nejlepší cesty do Plavecký bazén Olšanka použitím hromadné dopravy a dá vám instrukce krok po kroku s aktualizovanými jízdními . Rampa je opatřena madlem (výška cm).


Místo komání: Táboritská 2 PRAHA 25m bazén , hloubka - 6m, . Je až s podivem, kolik hostů trvá na přítomnosti bazénu přímo ve vybraném hotelu. Kamarádka, která pracuje v rezervačním oddělení Clarionu, denně zvedá. Bazén Olšanka St: 10: – 11:(6–Kč) Po: 14:–15:(6–Kč). Hotel Olšanka – Táboritská 23.


SŠ Jarov, Učňovská tělocvična. Bazén a vůbec celé sportoviště přináležící k hotelu Olšanka je mým oblíbeným místem pro sport. Krytý bazén x 1m, hloubka bazénu 1- 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky