pondělí 27. října 2014

Ostropestřec mariánský semena

Nejúčinnější je přímá konzumace drcených semen – plodu ostropestřce. V této podobě se jednak pohodlně konzumuje, . Posiluje organismus, léčí různé druhy alergií,. Ostropestřec mariánský plod - Bylík.


Dvouletá bylina, vypučí na jaře . Tím, že je výrazný svými účinky, nepotřebuje být ještě výrazná chutí nebo barvou.

Plod ostropestřce má nejvýhodnější cenu, nejdelší udržení čerstvosti plodu a maximum účinných látek. Blahodárně působí na přirozené zdraví a funkce jater a. Jaterní buňky jsou však přetěžovány nezdravými látkami z potravy i prostředí. Pomoci jim můžeme detoxikační kúrou ze semen ostropestřce , . Příkladem budiž ostropestřec mariánský , ceněný zejména pro svá jedlá a. Semena ostropestřce se doporučuje používat všude tam, kde jsou . Veškeré informace o ostropestřci mariánském - jak užívat, účinky, dávkování, ceny, pěstování, diskuze a nabídka produktů (čaj, olej, tinktura, semena ). Jeho semena se považují za vůbec nejlepší lék na játra.


Kvete od července do září, léčivá semena dozrávají začátkem podzimu.

Pro svůj vzhled bývá ostropestřec mariánský pěstován i jako okrasná . Lodyha přímá, žebernatá, v horní polovině větvená. Výrobek obsahuje plod ostropestřce mariánského. Detoxikace pomocí semen ostropestřce mariánského.


Semena rostliny mají mnoho vysýchavého oleje , který na vzduchu rychle žlukne. V semenu jsou tři procenta rozpustného . Chrání je před škodlivými faktory, pročišťuje a obnovuje po dobrání antibiotik. Je také například možné si drcená semena přidat do jogurtu, džusu a pod. Nádherná rostlina, která je nejen léčivá, ale také okrasná.


Léčebným účinkem ostropestřce je schopnost regenerace poškozených jater po těžkých nemocech . Hlavní nejúčinnější látkou v této bylině je silymarin, obsah je - , obnovuje jaterní tkáň, buňky. Své silné účinky využívají . Substrát pro bylinky - substrát pro pěstování ze semen - 1gr. DOPLNĚK STRAVY) Je vhodným doplňkem jaterní diety a též ochraňuje jaterní buňky před nepříznivými vlivy prostředí. Jelikož ostropestřec upřednostňuje sucho, tudíž je dobré vyhradit mu místo, kde je dostatek světla, ne však příliš sucho a místo je chráněno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky